New York Times a numarat toate insultele lui Donald Trump de pe Twitter. Magnatul a lansat pana acum 273 de jigniri

Dată publicare: 06-10-2016 13:13
Dată actualizare: 09-10-2016 07:02


donald trump

Donald Trump are sangele fierbinte si se foloseste de Twitter ca de un mijloc de refulare, noteaza The New York Times, care a decis sa contabilizeze insultele proferate de candidatul republican la Casa Alba pe parcursul a ceva mai mult de un an.

Conform Agerpres, care citeaza postul de televiziune francez BFMTV, Donald Trump a insultat 273 de persoane, lucruri si locuri, in numai 15 luni.

Dupa lansarea candidaturii sale pentru alegerile primare ale republicanilor, magnatul s-a 'luat' atat de Hillary Clinton, cat si de China sau de George W. Bush.

Fara ca acest lucru sa constituie vreo surpriza, Hillary Clinton, adversara lui in cursa pentru Casa Alba, este cea care se afla pe primul loc printre personalitatile insultate de Donald Trump. 'Escroaca', 'mincinoasa', 'lipsita de talent' - toate cuvintele sunt bune pentru a o decredibiliza pe candidata democrata la presedintie.

In linii mari, adversarii miliardarului sunt cei care incaseaza 'iesirile' lui Donald Trump. Astfel, in timpul alegerilor primare pentru desemnarea candidatului republican la Casa Alba, Jeb Bush, Ted Cruz si Marco Rubio au fost calificati drept 'ipocriti', 'mincinosi', 'disperati'.

Departe de a se limita la insulte la adresa adversarilor sai directi, Donald Trump a atacat si state. In total, sapte tari au devenit tinta insultelor miliardarului: Arabia Saudita, Marea Britanie, Germania, Iranul, China, Mexic, ba chiar si SUA.

Despre Mexic, Donald Trump a declarat ca este o tara de 'drogati', 'violatori' si 'criminali', provocand un incident diplomatic major cu Ciudad de Mexico.

Pe lista insultelor elaborata de The New York Times nu se afla si iesirile suprarealiste ale lui Trump, cum ar fi cea despre dreptul la portarma: miliardarul a declarat ca, daca s-ar fi aflat in 13 noiembrie la Bataclan, el i-ar fi ucis pe teroristi in fata intregii lumi.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO