Hillary Clinton are 5 procente peste adversarul ei Donald Trump, in cel mai recent sondaj. "E un sistem fraudat"

Dată publicare: 25-10-2016 20:43
Dată actualizare: 28-10-2016 07:14


Cu 2 saptamani inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite un nou sondaj, realizat la scara nationala, o da pe Hillary Clinton cu 5 procente peste adversarul ei Donald Trump.

In istoria moderna un singur candidat a putut intoarce in favoarea sa o asemenea diferenta, iar acela a fost legendarul Harry Truman.

In prima zi in care s-a putut vota anticipat in Texas si Florida, cozile din fata centrelor au intrecut orice estimari.

Pe Hillary Clinton sondajele o plaseaza in avantaj in cateva state cheie: Florida, Nevada, Pennsylvania si Carolina de Nord, care pot inclina balanta. Dintre statele de acest fel, doar Ohio este in favoarea lui Trump.

Si pentru ca toate datele ii sunt potrivnice, Donald Trump se straduieste sa le spulbere credibilitatea: "Eu cred ca de fapt noi vom castiga. Ni se prezinta niste sondaje false, sunt manevrate de democrati. Aveti grija cu sondajele pentru ca fac si ele parte din sistemul fraudat. Ce incearca ei e sa-i faca pe oameni sa creada ca nu mai are rost sa mearga la votare".

In acest timp, tabara democrata da zor sa mai castige din voturile nehotaritilor. Prima Doamna Michelle Obama colinda tara si tine discursuri inflacarate.Presedintele in exercitiu pune si el umarul pentru democrati.

Intr-o campanie in care majoritatea alegatorilor spun ca nu vor vota pentru un candidat, ci IMPOTRIVA celuilalt, nu e de mirare ca unii si-ar dori un al treilea mandat Obama: "Stiu ca trebuie sa plecati de la Casa Alba, dar o putem pastra macar pe Michelle Obama inca 4 ani?"


VIDEO PROTVPLUS.RO