"Clanul Trump" si contributia decisiva avuta la victoria lui Donald la Casa Alba. Cine sunt cei cinci copii ai magnatului

Dată publicare: 10-11-2016 18:49
Dată actualizare: 13-11-2016 07:04


Ca intr-un clan adevarat, intreaga familie a lui Donald Trump a fost implicata in mod decisiv in victoria candidatului republican.
Fiica cea mare, Ivanka, si sotul ei, si el magnat al imobiliarelor, au condus operatiunile din campania electorala.

Pe langa ei, cei doi fii mai mari ai omului de afaceri au avut si ei un cuvant greu de spus in legatura cu finantele si colaboratorii din anturajul presedintelui ales.

La discursul victorios sustinut la un hotel din New York, Donald Trump i-a avut alaturi pe actuala sotie, Melania, pe cei cinci copii si familiile acestora, si nu a uitat sa le multumeasca fiecaruia in parte.

Donald Trump: "Vreau sa ii multumsc Melaniei, lui Don, Ivankai, lui Eric, lui Tiffany, lui Baron...."

Donald Junior, Eric si Ivanka provin din prima lui casatorie, cu Ivana, model si femeie de afaceri care, in 15 ani de casnicie, l-a ajutat pe Donald sa isi managerieze imperiul in expansiune.

Cei trei au devenit mai intai personalitati de televiziune, aparand alaturi de tatal lor in reality show-ul The Apprentice.

Ivanka, fiica cea mare, in varsta de 35 de ani, este clar favorita...

Donald Trump: "Daca nu ar fi fata mea, cred ca m-as intalni cu ea!"

Ea si mai ales sotul ei, Jared, au fost organizatorii din culise ai campaniei, dupa cum spun jurnalistii. Extrem de dedicata cauzei, Ivanka a aparut la un miting al tatalui ei la doar 10 zile dupa ce a nascut al treilea copil.

Dupa o scurta cariera de model, Ivanka a inceput sa lucreze pentru tatal ei, iar acum este vicepresedinte executiv al Companiei Trump. Sotul ei, Jared, vine dintr-o familie de magnati imobiliari si in ultimii 9 ani a investit 7 miliarde de dolari cumparand diverse cladiri si terenuri in New York.

Don si Eric au fost si ei consilierii tatalui in campanie, ocupandu-se inclusiv de operatiunile de strangere de fonduri. O alta misiune a fost sa il "umanizeze" in ochii alegatirilor..

Donald Trump Jr.: "Mi-as dori ca oamenii sa vada ce fel de tata si ce fel de bunic este. Pentru ca uneori trebuie sa vorbeasca mai tare decat ceilati si sa fii agresiv sau nu o sa te auda nimeni... Dar daca l-ati vedea seara la cina... "

Cealalta fiica, Tiffany, provine din relatia lui Donald cu Marla, cea de-a doua sotie, cu care s-a casatorit in 1993. Inainte, au avut o foarte mediatizata aventura extraconjugala.

Donald Trump: "Am o viata nemaipomenita, afacerile merg grozav, am o iubita frumoasa, o sotie frumoasa, toate sunt grozave. Viata e o cutie cu bomboane de ciocolata!"

Despre Tiffany, in varsta de 23 de ani, Donald a recunoscut, intr-un interviu la televiziune ca trebuie sa munceasca mai mult in campanie, ca sa-i castige dragostea.

Donald Trump: "Sunt foarte mandru de Don Eric, Ivanka si mai putin de Tiffany, pentru ca abia a iesit din facultate..."

Baron, cel mai mic dintre copii, are 10 ani si provine din casatoria cu actuala sotie, Melania. Pustiul s-a aflat miercuri in prim plan, la sanga tatalui sau, in timpul discursului de acceptare a victoriei.

Donald Trump a declarat ca, dupa ce va deveni presedinte, va lasa afacerile in mainile copiilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO