Canadienii ameninta ca vor ridica propriul zid pentru a nu fi invadati de americani: cum l-au ironizat pe Donald Trump

Dată publicare: 11-11-2016 11:29
Dată actualizare: 14-11-2016 07:12


Canada

Victoria lui Donald Trump starneste tot mai multe glume in randul locuitorilor Canadei. Acestia il ameninta pe republican ca vor ridica un zid gigantic pentru a se apara de invazia americana.

Totul se intampla in contextul in care site-ul de imigrare canadian a picat in cateva ore de la aflarea vestii ca Trump este cel de al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Astfel, tot mai multi americani au amenintat ca vor sa paraseasca tara  una dintre altenative ar fi Canada.


„Vrem sa începem sa lucram la acest zid pentru a pastra americanii afara!”, a scris un utilizator pe Twitter, care a postat si o poza cu un zid imens de gheata, asemanator cu cel din serialul „Game of Throns”.

 

„Canada va incepe sa construiasca un perete la frontiera pentru a ne feri de celebritatile americane liberale”, a postat un alt utilizator pe Twitter, referindu-se la vedetele Barbara Streisand, Ne-Yo și Keegan-Michael Key, celebritati care au anuntat ca, daca Donald Trump va fi ales primul om in statul american, atunci acestea se vor indrepta spre sud.

 

Omule, vom termina acest perete la timp!”, a avertizat un alt utilizator al retelei sociale.

O alta persoana a propus construirea unui gard mare de lemn. Acesta a precizat ca "Eu nu pot confirma sau nega, dar se pare ca in Canada va fi construit un zid."


Americanii isi parasesc tara?

Inainte de ziua alegerilor, multi americani amenintau ca vor emigra daca Trump este ales presedinte. Pentru multi era evident o gluma, dar ideea a fost preluata de mai multe comunitati canadiene. Insula Cape Breton din Atlantic s-a proclamat inca din februarie ca refugiu linistit in caz ca omul de afaceri republican ajunge la Casa Alba.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO