Bufoneria din campania electorala a lui Donald Trump are efect de bumerang. Cum l-au imitat mai multi actori de comedie

Dată publicare: 27-04-2016 08:09
Dată actualizare: 30-04-2016 07:12


Donald Trump si-a ironizat pe parcursul campaniei electorale contra-candidatii atat prin vorbe, cat si prin gesturi. Cele mai discutate momente au fost insa cele in care isi imita adversarii.

Iar actorii de comedie americani nu au pierdut ocazia sa-l imite la randul lor pe cel care lupta pentru fotoliul de la Casa Alba. Cele mai multe glume facute au fost pe seama coafurii si a mainilor lui Donald Trump. Dar actorii de comedie si-au imaginat adesea si cum ar arata o discutie intre Vladimir Putin si Donald Trump.

Cand vine vorba de ironii, nici Trump nu se lasa, mai ales cand tinta sunt adversarii sai din cursa prezidentiala. In discursurile sale politice, Donald Trump nu l-a ocolit nici pe colegul sau republican, John Kasich, care, spune el, a mancat spaghete intr-un restaurant intr-un mod mai putin manierat.

Donald Trump a fost insa criticat, atunci cand a intrecut masura imitand un reporter invalid sau un operator telefonic din India. Nici Hillary Clinton nu a scapat de "sagetile" lui Trump.


VIDEO PROTVPLUS.RO