Liviu Dragnea, la mitingul electoral PSD la Craiova: Iohannis este îngrozit de noi

Miting electoral PSD la Craiova
Facebook.com

Liderii PSD, Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și Rovana Plumb, au participat la mitingul electoral ce a avut loc, vineri, la Craiova, și la care au asistat câteva sute de persoane.

UPDATE - Liviu Dragnea se adresează participanților la mitingul de la Craiova.

 

Declarațiile lui Liviu Dragnea:

Citește și
Ioan Muntean
Ioan Muntean, închis pentru ucidere din culpă. PSD l-a numit ”erou” și ”deținut politic”
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

- Acesta este PSD-ul. Mulți mi-ați spus în timp ce veneam aici, "Liviule, nu te lăsa". Mi-au zis oamenii, tot aici, "Chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim și te scoatem de acolo". Sper să nu ajungem acolo. Aceasta este dorința lui Iohannis zi și noapte, pentru că este îngrozit de noi. Poate pleacă la Miami, Costa Rica. Fraților, dar numai destinații din astea frumoase îi prevedeți. Nu mai bine rămâne în țară și să dea scotoleaă, pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru ura pe care a promovat-o? Să răspundă pentru casele furate.

- Vreau să începem să vorbim cu curaj despre România și despre patriotism. Prea mult timp ni s-a spus învățați-vă cu salariile mici, și au stat românii ani și ani cu salarii de mizerie, pentru că numai așa puteau invita străinii ca să dea salarii de sclavi. Noi am făcut altceva, am mărit salariile, și în zona administrației, dar și în zona privată.

- Prea mutl timp ne-au spus că resursele noastre nu sunt ale noastre, că mai importante sunt interesele Europei decât interesele propriei țări, au fost minciuni oameni buni. Orice german, belgian, francez, olandez se gândește la țara lui. Dar, dacă România a fost condusă de oameni care au mers cu capul plecat. Dacă stai cu spinarea dreaptă, mai faci câte o hernie, dar cel puțin stai drept.

- Zeci de ani de zile și-au bătut joc de pământul nostru, au făcut ce au vrut ca să îngenungheze țara noastră.

- Îmi iubesc țara și m-am hotărât să-mi asum orice risc pentru țara mea. Oamenii pe care îi vedeți aici sunt oameni în care eu am încredere maximă. Niciunul nu ajungea pe această listă dacă nu era patriot, nu vrem să mai vrem standarde duble.

- Noi cerem companiilor străine să respecte legea din România și să respecte salariații români, așa cum îi respectă pe cei străini. Guvernarea noatră îi ajută să facă aceste venituri.

- Am tot văzut oficiali europeni care ne ceartă în ultimele luni. Ne ceartă pentru nimic, pentru ceva ce nu am făcut. De ce nu sunt interesați care sunt efectele guvernării PSD pentru viața oamenilor?

UPDATE - Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a promis că va vorbi de bine România la Bruxelles şi a adăugat că PSD va trimite la Parlamentul European "o adevărată echipă de patrioţi"

"Anul acesta, PSD trimite la Bruxelles o echipă de adevăraţi patrioţi, care nu îşi vor vorbi de rău ţara lor şi care vor munci zi de zi pentru a aduce în ţară bani europeni, fonduri europene, pe care le merităm pentru dezvoltarea ţării noastre. Să ne aducem aminte: deja PSD, după trei ani de guvernare, a adus în România miliarde de euro faţă de zero cât a adus guvernul lui Iohannis. Un guvern care are grijă de ţara lui, şi nu unul cum a fost cel al lui Iohannis, preşedinte care blochează zi de zi măsurile bune pentru noi, pentru români. (...) Românii muncesc la fel de mult şi la fel de bine ca ceilalţi europeni. (...) Avem nevoie de reprezentanţi care să promoveze România. (...) Avem o ţară frumoasă, cu oameni buni şi harnici, haideţi să dăm împreună României locul pe care îl merită în Europa, pentru că românii merită mai mult", a spus Rovana Plumb.

UPDATE - Claudiu Manda a susţinut că "liberalii portocalii n-au făcut nimic" pentru judeţul Dolj sau pentru regiune, ci doar "au minţit".

"Ne critică Cioloş şi ai lui că nu atragem fonduri europene. Am reluat guvernarea de la ei cu zero fonduri europene, de aia li se spunea 'Guvernul zero'. (...) Şi-au bătut joc de fermieri cu întârzieri de un an de zile la plata subvenţiei. Guvernul îi sprijină pe fermieri. (...) Am avut cea mai mare producţie la porumb din Europa în 2018. Am ajuns de la 300.000 de hectare irigate la 1,4 milioane de hectare irigate şi nu ne oprim până nu ajungem la 2 milioane de hectare, aşa cum am promis acum doi ani. (...) Am încredere în colegii mei din administraţie, am încredere în colegii mei parlamentari că tot efortul lor faţă de oamenii din judeţul Dolj va fi răsplătit pe data de 26 mai. Sunt sigur că pe 26 mai, PSD Dolj va fi organizaţia cu cel mai mare scor din România. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Victorie!", a afirmat Manda la mitingul de la Craiova.

Mitingul PSD de la Craiova a început în jurul orei 16.30.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit însoţit de Irina Tănase, partenera sa, și a făcut o baie de mulțime.

Jandarmii din Craiova au ridicat din locul desfășurării mitingului un bărbat care avea asupra sa un cuţit.

Claudiu Manda a scris, joi, pe Facebook, că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea din centrul oraşului.

”Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Manda pe pagina sa de Facebook.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Incident la mitingul PSD din Craiova. Jandarmii au ridicat un bărbat care avea un cuţit
Incident la mitingul PSD din Craiova. Jandarmii au ridicat un bărbat care avea un cuţit

PSD organizează, vineri, un miting la Craiova la care va participa şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală.

Ioan Muntean, închis pentru ucidere din culpă. PSD l-a numit ”erou” și ”deținut politic”
Ioan Muntean, închis pentru ucidere din culpă. PSD l-a numit ”erou” și ”deținut politic”

Vineri a fost a doua zi de consultări pe tema Justiţiei, cu partidele politice invitate la Cotroceni.

Iohannis, după consultările de la Cotroceni: ”Încercarea PSD, de-a dreptul jalnică”. VIDEO
Iohannis, după consultările de la Cotroceni: ”Încercarea PSD, de-a dreptul jalnică”. VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a criticat PSD și ALDE după consultările de la Cotroceni pe tema referendumului de pe 26 mai.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.