(P) Protecția personalului medical se poate face cu ajutorul celor de la Sanito.ro!

Protecția personalului medical se poate face cu ajutorul celor de la Sanito.ro!

Echipamentul de protecție se referă la îmbrăcăminte de protecție, căști cu vizieră, mănuși, măști faciale, ochelari de protecție, aparate de respirat sau alte echipamente concepute pentru a proteja purtătorul împotrivă răspândirii infecțiilor sau bolilor.

Echipamentul este absolut esențial în special în această perioadă grea cauzată de coronavirusul COVID-19.

Un astfel de echipament este utilizat în mod obișnuit în medii de îngrijire a sănătății, cum ar fi spitale, cabinete medicale sau laboratoare. Atunci când este utilizat corespunzător, Echipamentul acționează că o barieră care ține la distanță pericolul. Bariera are potențialul de a bloca transmiterea contaminanților din sânge, fluide corporale sau secreții respiratorii. Echipamentul poate proteja, de asemenea, pacienții care prezintă un risc ridicat de a contracta infecții printr-o procedură chirurgicală sau care au o afecțiune medicală, cum ar fi o imunodeficiență, de a fi expuși la substanțe sau materiale potențial infecțioase aduse de vizitatori și lucrători din domeniul sănătății.

Atunci când este utilizat în mod corespunzător și împreună cu alte practici de combatere a infecțiilor, cum ar fi spălarea mâinilor, utilizarea dezinfectanților pe bază de alcool, este minimizată răspândirea infecției de la o persoană la altă.

Printre cele mai importante elemente ale unui echipament de protecție, sunt acele combinezoane protectie, articole pe care le puteți găsi la un preț avantajos și la o calitate superioară, la numai un simplu click distanță accesând magazinul online Sanito.ro.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Echipamentele de protecție sunt esențiale în spitale, în cabinete medicale sau în laboratoare, în special dacă discutăm despre combinezoanele de protecție. Acestea sunt realizate din materiale rezistente și durabile, și vă pot ține la distanță de diverși factorii externi precum viruși și bacterii. Combinezoanele disponibile pe Sanito.ro sunt împachetate individual și sunt sterile.

Puteți alege dintr-o gamă foarte variată de echipamente de protecție disponibile pe Sanito.ro, de la aceste combinezoane și până la acoperitori pantofi, dispensere pentru acoperitorile de încălțăminte, acoperitori cap, acoperitor par, halate sterile de protecție medicale, halate de unică folosință pentru vizitatori, plus multe, multe altele.

Importanța echipamentelor medicale de protecție este foarte mare, datorită faptului că se încadrează în categoria III de protecție. Acestea au rolul foarte important de a proteja purtătorul împotriva pericolelor potențial fatale sau grave și împotriva daunelor ireversibile pentru sănătate, cu risc ridicat.

Indiferent că sunteți în căutarea unor combinezoane protecție, acoperitori pantofi, acoperitori cap, mănuși din nitril, mănuși latex, măști faciale de protecție și așa mai departe, magazinul online Sanito.ro reprezintă o soluție excelentă unde puteți descoperii o gamă extrem de variată de produse care nu trebuie să lipsească din dotarea clinicilor și spitalelor niciodată, în special în această perioada grea.

Sanito.ro este acel magazin online specializat de care aveți nevoie în ceea ce privește achiziționarea unor astfel de produse destinate protecției și igienei, inclusiv în ceea ce privește soluții dezinfectante pentru mâini sau pentru diverse suprafate, detergenți profesionali pentru podele, articole pentru persoane cu dizabilități, articole de unică folosință din hârtie, dispensere și dozatoare, săpunuri și lista poate continua. Toate acestea sunt disponibile la un raport preț/calitate avantajos, astfel că, sunteți invitați să accesați Sanito.ro unde cu siguranță veți putea găsi tot ce aveți nevoie.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.