(P) Hotele Faber impresionează cu o mulțime de tehnologii și caracteristici practice

adv
StirilePROTV

Fiecare bucătărie în care se gătește frecvent are nevoie de o hotă cât mai performantă.

În caz contrar, confortul va lipsi din această încăpere, mirosurile vor ajunge în mod inevitabil în toată locuința, fumul se va răspândi și el cu ușurință, iar aburii vor crea condens, așa că cel mai probabil își va face simțită prezența și mucegaiul.

Toate acestea pot fi prevenite cu ușurință atâta timp cât alegi să îți dotezi bucătăria cu o hotă de cea mai bună calitate, care să dispună de tehnologiile și caracteristicile necesare pentru a lupta cu provocările de zi cu zi.

În acest sens, este evident faptul că nu există hotă mai bună decât cele de la Faber. Vorbim totuși despre compania care a creat prima hotă din lume și care, de-a lungul timpului, s-a dezvoltat atât de mult încât astăzi ne pune la dispoziție cele mai bune hote pentru bucătărie.

Ce trebuie să știi despre Faber

 

Așa cum spuneam și mai sus, Faber este o companie cunoscută mai ales pentru faptul că a produs prima hotă din lume. Compania a fost înființată în anul 1955, iar 3 ani mai târziu producea prima hotă din plexiglas. Această hotă s-a bucurat foarte curând de succes, iar peste doar 5 ani Faber producea și prima hotă de aspirație. La sfârșitul anilor `60 se pregătea deja de prezența pe piețele străine.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În 1972 Faber dezvoltă o adevărată industrie din producerea hotelor, iar odată cu trecerea timpului s-a extins tot mai mult de la un an la altul. Producția a fost automatizată, fabricile au fost modernizate și compania și-a creat sucursale în mai multe țări din lume, precum Marea Britanie, S.U.A. și Canada.

Astfel, astăzi Faber este un nume cu ecou pe piața hotelor. Prin urmare, atunci când ești în căutarea unei hote și vrei să faci o alegere cât mai bună, ar trebui cu siguranță să ai în vedere oferta de hote de la Faber.

Care sunt cele mai practice tehnologii de la Faber

 

Hotele de la Faber impresionează cu o serie de caracteristici foarte practice, care garantează o funcționare la eficiență maximă. Sunt silențioase, economice și prietenoase cu natura, ușor de folosit și de întreținut, iar prețul lor este de asemenea foarte bun.

Tehnologiile din dotarea acestor hote pot reprezenta cele mai bune motive pentru a avea în vedere achiziția unei hote de la Faber. Iată care sunt inovațiile care sigur te vor încânta:

Tehnologia STEAM OFF elimină aburul cât ai clipi

 

Aburul poate fi foarte neplăcut atunci când gătești, creând foarte mult disconfort, dar și alte probleme în bucătărie, așa cum este condensul de exemplu. Ei bine, o hotă bună ar trebui să te scape cu ușurință de abur, iar tehnologia STEAM OFF întocmai asta face!

Această tehnologie folosește jeturi de aer cu ajutorul cărora se creează un vortex, astfel capacitatea hotei de a capta aburul și fumul este considerabil îmbunătățită.

Mai mult decât atât, această tehnologie mai este benefică și datorită faptului că te scapă de condens, precum și de grăsimea care se adună, de regulă, în hotă.

Nautilus – difuzor de dimensiuni reduse, prietenos cu natura, dar și foarte eficient

 

Difuzorul Nautilus reprezintă un alt motiv important pentru a opta pentru o hotă de la Faber. Acesta are dimensiuni reduse, așa că nu consumă deloc mult, însă eficiența sa este la cel mai înalt nivel. Designul hotei a fost la rândul său considerabil îmbunătățit datorită dimensiunilor reduse ale acestui ventilator.

Tehnologia AIRLANE este patentată de Faber și garantează o aspirație fără probleme

 

Este foarte important ca hota pe care o deții să aibă o aspirație cât mai bună și mai eficientă, păstrând însă un nivel de zgomot cât mai acceptabil. În acest sens, inginerii de la Faber au pus bazele tehnologiei AIRLANE, a cărei rol este întocmai acela de a garanta o aspirație excelentă fără a produce zgomot insuportabil.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai importante tehnologii ale hotelor Faber, însă nu sunt singurele. Descoperă toate caracteristicile minunate ale hotelor Faber, achiziționându-ți una din oferta emag.ro!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.