(P) Dental Premier - implanturi dentare rapide, 100% biocompatibile!

advertorial

Dental Premier, clinică stomatologică din București, este un reper la capitolul reușite excepționale în medicină dentară și tehnologie dentară.

Pentru că vorbim de o clinică stomatologică cu standarde internaționale, aceasta deține Certificatul de Excelență Dentsply Sirona - lider mondial în tehnologie dentară! Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent este o altă reușită cu care medicii de la Dental Premier se pot lăuda, fiind un pilon neclintit la capitolul restaurări dentare cu sistemul Dinți într-o zi – implanturi + lucrare fixă în 24h!

Iată deci că există excelență la standarde internaționale pe nișa medicinii dentare și în România, prin intermediul clinicii stomatologice Dental Premier. Medicii ce activează în cadrul clinicii stomatologice Dental Premieri dețin certificări internaționale de prestigiu de peste 10 ani și continuă să se perfecționeze participând la conferințe și cursuri diverse, atât în România, cât și în străinătate.

Implantul dentar 100% biocompatibil - serviciu de top oferit de Dental Premier!

 

Medicii ultraspecializați de la Dental Premier realizează implanturi dentare înalt calitative, 100% biocompatibile, durabile, funcționale, dar și estetice, la prețuri rezonabile.

Implantul dentar este de fapt o piesă de titan, zirconiu sau un alt material biocompatibil 100% ce va ține locul rădăcinii dintelui, fiind metoda cea mai adoptată pentru a înlocui dinții pierduți.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

La Dental Premier «High Tech Dentistry»®, specialiștii în chirurgie orală și implantologie dentară folosesc doar implanturi dentare rapide, după cum s-a enunțat și anterior 100% biocompatibile, deci implanturi ce nu vor fi respinse de organismul pacientului. În cazul restaurărilor cu implant dentar, la Dental Premier sunt utilizate 3 tipuri rapide de implant:

- Implant INNO;
- Implant Bredent;
- Implant Nobel Biocare.

Detalii despre fiecare implant în parte regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial al clinicii Dental Premier: dentalpremier.ro.

Implantul dentar are roluri multiple - care sunt acestea?

 

Rolul principal al unui implant dentar, după cum s-a enunțat și anterior, este cel de a înlocui complet rădăcina unui dinte ce lipsește. Pornind de la acest rol, cel principal, derivă și celelalte: îmbunătățirea rapidă a aspectului estetic, stoparea atrofierii osului, împiedicarea retracției gingiei. Totodată, există posibilitatea aplicării ulterioare a protezelor dentare fixe pe implanturi.

Implatul dentar oferă și confort psihic, iar de aici și stima de sine, dar și încrederea în propria persoană sunt în ascensiune. Defectele de fonație sunt înlăturate prin implant dentar, iar riscul de apariție a leziunilor este stopat.

Cât durează fixarea unui singur implant dentar?

 

În medie, dacă osul este suficient, fixarea unui singur implant dentar durează 20 de minute. În cazul în care este nevoie de adiție de os sau alte precedee aferente, durata de fixare va crește.

Atunci când vorbim de restaurări dentare totale cu lucrări fixe, pentru mandibulă procesul de inserare durează în jur de 2 ore. Pentru maxilar vorbim de 3 ore în medie.

Câți ani trebuie să ai pentru a solicita un implant dentar?

 

Implantul dentar, tratamentul de resturare a dinților lipsă, nu este pentru pacienții sub 18 ani. În rest, persoanele cu vârstă mai mare de 18 ani pot beneficia de implant dentar, atât timp cât starea de sănătate permite.

Chiar și cei mai în vârstă pot apela la implant dentar, iar rata de succes nu se schimbă cu nimic față de cea din rândul persoanelor tinere. Nici atrofierea osoasă nu este un impediment, deoarece adiția de os și liftingul de sinus pot fi realizate la orice vârstă, acolo unde este cazul, bineînțeles.

Cât rezistă un implant dentar?

 

Potrivit experților de la Dental Premier, dentalpremier.ro, implantul dentar poate rezista și mai bine de 20 de ani. Pacientul are sarcina de a-și îngriji corespunzător implanturile acasă. În plus, la fiecare 6 ani, este recomandată vizita la cabinetul stomatologic pentru o igienizare profesională.

Diabeticii pot face implant dentar?

 

Rata diabeticilor în România este destul de mare, iar evoluția bolii poate duce adesea și la pierderea dinților. Totuși, dacă diabetul este ținut pe deplin sub control, oricine poate beneficia de lucrări sau proteze fixe pe implanturi. Mai multe detalii în acest sens se regăsesc pe dentalpremier.ro.

Cât costă un implant dentar?

 

Prețul unui implant dentar este strâns legat de factorii ce influențează realizarea implantului dentar. Doar personalul specializat poate realiza o cotație de preț, în funcție de complexitatea lucrării.

Cei interesați de serviciile oferite de clinica stomatologică Dental Premier, implicit de implantul dentar, sunt invitați să acceseze dentalpremier.ro.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.