(P) Ce lucruri nu vrea industria cazinourilor să ştii?

(P) Ce lucruri nu vrea industria cazinourilor să ştii?

Nu este nici o îndoială că industria jocurilor de noroc a cunoscut o dezvoltare impetuoasă în ultimele două decenii.

Şi faptul că a ştiut cum să speculeze tehnologia a ajutat-o să fie astăzi o afacere unde se înregistrează profituri de miliarde de dolari anual.

Acolo unde se vehiculează bani mulţi apar automat şi câteva secrete pe care o industrie atât de profitabilă că cea a jocurilor de noroc le vrea păstrate cât mai departe de atenţia publicului. În fond este şi normal să fie aşa, în caz contrar afacerea nu ar mai fi atât de profitabilă.

Despre câteva astfel de secrete ne-am propus să detaliem în rândurile care urmează tocmai pentru că tu să ştii cum să le foloseşti. Poate că nu îţi vor aduce de fiecare dată câştigul scontat dar în mod cert te vor ajuta să îţi măreşti şansele de reuşită dacă le cunoşti şi le speculezi în avantajul tău.

Unele jocuri sunt mai bune decât altele

Poţi consulta orice site de casino onlineşi vei afla în acest fel care sunt şansele tale reale de a te castiga. Sunt o mulţime de platforme care oferă jocuri extraordinare, aşa că nu îţi mai rămâne decât să alegi pe cea care îţi place cel mai mult. după ce vei încerca gratuit câteva jocuri, vei putea să treci în sfârşit la o miză reală care să îţi asigure adrenalina specifică jocurilor de noroc.

Citește și
(P) De ce să pariezi la un cazino online nou
(P) De ce să pariezi la un cazino online nou
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Dar dacă ai jucat doar la întâmplare, orice joc o să ţi se pară la fel de ofertant ca cel jucat anterior. Indiferent că ai învârtit roata ruletei sau ai dat spin după spin la păcănele, toate jocurile ţi se par cam la fel.

Acest lucru se datorează faptului că nu ai făcut o minimă muncă de cercetare şi să te interesezi ce joc este cu adevărat cel mai ofertant pentru tine. Şi nu va trece mult timp până vei realiza că jocurile care îţi plac îţi şi aduc automat aceleaşi şanse de câştig.

Dacă citeai cât de puţin despre acestea observai că toate jocurile de noroc sunt guvernate de o caracteristică care se numeşte margine de casă. Indiferent ce joc ai alege din oferta cazinoului unde eşti client, această caracteristică nu lipseşte şi îşi face întotdeauna simţită prezenţa.

De fapt, această informaţie este vitală pentru tine pentru că îţi o imagine despre şansa pe care o ai de a face profit. Alegi un joc cu margine de casă mare, este puţin probabil să ai succes. Dar dacă eşti în faţa unui joc care oferă o margine de casă mică, şansele tale de câştig se îmbunătăţesc simţitor.

Cel mai bun joc de masă din această perspectivă este cel de blackjack, care oferă o margine de casă mică care pleacă de la 1% şi poate coborî chiar în apropierea valorii de 0%. Şi dacă îţi plac jocurile gen sloturi, atunci trebuie să ştii că se recomandă jocul de video poker tocmai pentru că şi acesta are o margine de casă la fel de mică.

Dealerii nu sunt perfecţi

Toţi jucătorii cu experienţă îşi îndreaptă atenţia către jocurile de masă pentru că acolo este cea mai bună şansă de câştig. Şi în egală măsură tot acolo ai la dispoziţie o mulţime de variante de pariere de natură să îţi crească şansa de reuşită.

Chiar în mediul online, dacă eşti un amator de jocuri de masă, ai la dispoziţie o mulţime de asemenea jocuri. Nu îţi mai rămâne decât să selectezi jocul unde eşti un adevărat maestru şi să plasezi un prim pariu câştigător.

Şi dacă îţi place interacţiunea umană nu mai trebuie să te deplasezi la un cazino terestru, acum ai la dispoziţie segmentul de jocuri de masă în regim live. Acest lucru înseamnă că din faţa telefonului sau a tabletei poţi gusta din atmosfera tipică a unui cazino real prin intermediul unui dealer live.

Şi dacă ai ajuns în acest stadiu, trebuie să ştii că este recomandat să nu te arunci din prima pe mize mari şi să studiezi cu atenţie comportamentul dealerului. Nu toţi seamănă între ei şi dacă îi observi cu atenţie le poţi specula în avantajul tău orice eventuală greşeală.

Trebuie să înţelegi faptul că şi dealerii sunt oameni ca noi toţi şi mai ales sunt supuşi greşelilor ca oricare dintre noi. Rămâi deci alert, speculează orice eroare pe care aceştia o fac în joc şi transformă întotdeauna greşeala lor în profit cât mai mare în contul tău de jucător.

Cazinourile câştigă mereu

Chiar dacă ai un câştig colosal care se termină cu multe zerouri nu îţi imagina nici măcar o clipă că ai reuşit să falimentezi un cazino. Este câştigul tău şi poate că ţi se pare impresionant dar pentru cazino este un lucru obişnuit.

Este clar că jucătorii trebuie să aibă asemenea reuşite pentru că în caz contrar nimeni nu ar mai pune nici măcar un pariu la orice din oferta cazinoului. Şi oricât ţi s-ar părea de ciudat cazinoul se bucură pentru tine din simplul motiv că popularizează câştigul şi acest lucru se traduce pentru ei prin adăugarea unui număr de clienţi suplimentari la cei existenţi deja.

Poţi spune că şi atunci când pierd de fapt cazinourile câştigă şi ai perfectă dreptate. Un câştig mare se obţine de un număr mic de jucători aşa că per ansamblu încasările pe care le face un cazino rămân la fel de constante.

Şi dacă numărul de jucători se măreşte se impune o singură concluzie, câştigul unui cazino creşte cu fiecare jucător adăugat în portofoliul de clienţi. Şi aminteam mai devreme de marginea de casă ataşată fiecărui joc care înseamnă de fapt pentru cazino câştig garantat zilnic, atâta timp cât jocurile sale sunt accesate de un număr cât mai mare de jucători.

Aşadar este deja o certitudine, cazinourile câştigă mereu atâta timp cât jocurile sale sunt ocupate de cât mai mulţi clienţi. Şi dacă şi miza acestora este una mare atunci marginea de casă se va transforma la rândul ei ca valoare, adăugând un plus considerabil în profitul zilnic al unui cazino.

Concluzie

Dacă nu ştiai până acum îţi amintim noi că există în oferta unui cazino jocuri mai bune decât altele pe care le poţi identifica prin marginea de casă pe care o au ataşată. Cu cât aceasta este mai mică cu atât şansa ta de câştig este mai mare, deci identifică-le cât mai repede, speculează greşeala dealerilor şi fă profitul pe care ţi-l doreşti atât de mult!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ce avantaje oferă cazinourile online din România?
(P) Ce avantaje oferă cazinourile online din România?

Avantajele jocului la cazinourile online față de cazinourile terestre sunt deja cunoscute de majoritatea jucătorilor. Platformele online licențiate oferă numeroase avantaje pe lângă confortul evident al jocului de acasă sau fiind în mișcare.

(P) De ce să pariezi la un cazino online nou
(P) De ce să pariezi la un cazino online nou

Nu trece nicio zi fără ca un cazino online nou să fie lansat pe piața internațională.

(P) Ce păcănele online poți juca în 2022?
(P) Ce păcănele online poți juca în 2022?

Unele dintre motivele pentru care mulți dintre amatorii de jocuri ca la cazino preferă păcănele online sunt reprezentate de opțiuni și noutăți.

Gigantul american al cazinourilor Wynn va construi un complex de lux cu 1.000 de camere în Emiratele Arabe Unite
Gigantul american al cazinourilor Wynn va construi un complex de lux cu 1.000 de camere în Emiratele Arabe Unite

Dezvoltatorul american de cazinouri Wynn Resorts a pus ochii pe o nouă piaţă, una care nu a permis niciodată până acum jocurile de noroc, aceasta fiind Emiratele Arabe Unite, relatează CNBC, scrie News.ro. 

(P) A început cel mai mare turneu din Cazinoul Mr Bit: 162 premii de la Apple și 787.625 RON cash!
(P) A început cel mai mare turneu din Cazinoul Mr Bit: 162 premii de la Apple și 787.625 RON cash!

Cazinoul online Mr Bit a dat startul maratonului de turnee „Cyber Christmas”.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.