Răsturnare de situație. Consilierul PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia nu mai demisionează

mogosoaia, consilieri
Pro TV

După ce vineri a anunțat că și-a dat demisia de onoare din PMP în urma altercației de la Mogoșoaia, consilierul local Dinu Gheorghe a revenit asupra decizie a doua zi.

Consilierul local Dinu Gheorghe a revenit asupra deciziei de a demisiona din Partidul Mișcarea Populară (PMP), chiar la o zi după ce inițial a înștiințat formațiunea politică că renunță la funcția sa după altercația de la Mogoșoaia.

CERERE DE RENUNȚARE LA DEMISIA DE ONOARE

Subsemnatul Dinu Gheorghe, membru în Partidul PMP, filiala Ilfov, și consilier local în Consiliul Local al Camerei Mogoșoaia, vă înaintez prin prezenta renunțare la demisia de onoare, din următoarele motive:

- în urma noilor filmări apărute în media, se observă clar faptul că nu am agresat verbal/fizic pe dna. consilier USR și eu am fost împins (agresat) de aceasta.

Citește și
consilier mogosoaia
O consilieră USR, agresată de colegi de la PNL și PMP. “Chiar dacă mă duc la pușcărie, vă las în căruț cu rotile". VIDEO
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Vă rog să țineți cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul de a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe dna. consilier USR să nu mă filmeze.

Îmi asum și recunoscuc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mă mai filmeze, însă manipularea de care dna. consilier USR a dat dovadă m-a pus într-o lumină proastă, inducând în eroare prin imaginile pe care dumneaei le-a pus la dispoziție. (...)”, se arată în cererea scrisă, sâmbătă, de Dinu Gheorghe.

demisie

Consilier PMP: S-a enervat și a venit spre mine cu telefonul

Contactat de Știrile PRO TV, Dinu Gheorghe susține că „eu nu am agresat-o pe acea doamnă, ci ea pe mine”.

Se vede că nu am agresat-o, i-am luat telefonul ca să nu mă mai filmeze, dar i l-am dat înapoi. Nu i-am făcut absolut nimic. Ea m-a înghesuit pe mine, nu eu. I-am dat telefonul. Atât s-a întâmplat. Pe imagini se vede totul clar, că nu i-am făcut nimic, nu am bruscat-o... i-am luat telefonul și i l-am dat înapoi și atunci a început să strige 'ajutor'. De ce mă filmezi dacă nu ai voie să faci așa ceva? Doamna trebuia să ceară voie colegilor de acolo. Când colegul de la PNL a amenințat-o prima oară, ea trebuia să se oprească și să sune la 112”, a declarat Dinu Gheorghe.

Doamna putea să sune la 112, sau să nu țină ședința. Dacă vedeți a doua filmare, o să convingeți. Doamna a început să filmeze peste tot și am rugat-o frumos: 'Doamnă, vă rog frumos, nu mă mai filmați'. Și doamna mai rău... S-a enervat și a venit spre mine cu telefonul. Nu i-am făcut nimic, chiar și cu telefonul, i l-am dat înapoi și a început să țipe. Asta a fost. Eu nu am agresat-o pe acea doamnă, ci ea pe mine”, a adăugat acesta.

Conflictul USR vs. primarul PNL

Amintim că o consilieră locală USR din Mogoșoaia susține că a fost agresată de doi reprezentanți ai PNL și PMP, la rândul lor consilieri în localitate. Incidentul a avut loc vineri, într-o școală, după o ședință a Consiliului Local.

Femeia se opune de mai mulți ani unei inițative prin care primarul PNL vrea să exproprieze 12.000 de hectare de teren pentru un proiect imobiliar. USR acuză primarul că pune la cale un tun imobiliar. De când a izbucnit scandalul, edilul este bolnav și lipsește de la serviciu.

Consilier USR la Primăria din Mogoșoaia, Felicia Ienculescu Popovici a fost amenințată astfel de colegul său de la PNL, tot consilier local, Valentin Ene.

Primarul PNL al comunei Mogoşoaia, Paul Precup, anunţă că i-a cerut demisia din partid, dar şi din Consiliul Local, consilierului local Valentin Ene.

Am analizat toate imaginile apărute în spaţiul public. Este foarte clar, nu e niciun semn de întrebare. Consilierul liberal a greşit grav. I-am telefonat astăzi şi i-am cerut demisia din PNL, dar şi din Consiliul Local. Sper ca săptămâna viitoare, când situaţia medicală îmi va permite să ajung la birou, să găsesc demisia pe masă! Violenţa de orice fel nu trebuie tolerată. Vă cer scuze încă o dată pentru acest incident regretabil!”, a scris Precup, sâmbătă, pe Facebook.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Consilierul local PMP Dinu Gheorghe, implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia
Consilierul local PMP Dinu Gheorghe, implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia

Consilierul local PMP Dinu Gheorghe, implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, şi-a dat demisia din partid. Ulterior, primarul PNL din Mogoşoaia a anunțat că i-a cerut demisia din partid şi din Consiliul Local consilierului Valentin Ene.

O consilieră USR, agresată de colegi de la PNL și PMP. “Chiar dacă mă duc la pușcărie, vă las în căruț cu rotile
O consilieră USR, agresată de colegi de la PNL și PMP. “Chiar dacă mă duc la pușcărie, vă las în căruț cu rotile". VIDEO

Scandal și amenințări fără precedent făcute chiar de politicieni. „Vă las în căruț cu rotile, vă fac praf!”, i-a spus un consilier liberal din Mogoșoaia unei colege de la USR.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.