Horoscop 6 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii se pregătesc de căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu de toate. O să ne străduim să ne-atingem obiectivele, în ciuda greutăţilor pe care se poate să le-ntâmpinăm şi o să fim încântaţi de rezultate.

 

Vibraţia zilei este 6 şi o să cultivăm armonia de jur împrejurul nostru.

Horoscop 6 august 2019 LEU

 

Vă puteţi găsi altceva de lucru sau o colaborare şi să vă bucuraţi de un nou început c-aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt. Sunteţi capabili de multe lucruri pe care nu le-aţi putut rezolva de la-nceputul anului, dar acum apar alte deschideri şi n-o să mai rataţi nimic.

Citește și
horoscop, 4 august 2019, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Horoscop 6 august 2019 FECIOARĂ

 

O să puteţi primi avize favorabile, să atingeţi un alt nivel profesional sau să puteţi construi o casă, să inauguraţi un sediu. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi aprovizionarea, poate aveţi lucruri importante pentru casă de cumpărat, ori plecaţi pe undeva şi luaţi tot felul de lucruri de care-aveți nevoie pe-acolo.

Horoscop 6 august 2019 BALANŢĂ

 

Se poate să vă alăturaţi unui grup care să vă-mpărtășească pasiunile şi să petreceţi o bună bucată de timp împreună. O să bateţi palma pentru un contract în care v-aţi pus mari speranţe din punct de vedere financiar şi urmăriţi şi un câştig de imagine care va veni de la sine.

Horoscop 6 august 2019 SCORPION

 

O să vă caute cineva care are gânduri mari cu voi, poate o să fiţi într-o relaţie care va duce şi la căsătorie. Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit în ultima vreme, poate-ați atins nişte performante şi o să luaţi un premiu, primiţi un titlu, o funcţie, nişte bani.

Horoscop 6 august 2019 SĂGETĂTOR

 

E posibil să primiţi o suplimentare de credit, un salariu în avans, un discount la cumpărături şi să conteze la starea de spirit. O să puteţi pleca pe undeva în plimbare, poate e un concediu în toată regula şi o să vă-ncărcați bateriile, c-aveţi de înfăptuit lucruri măreţe că e anul vostru.

Horoscop 6 august 2019 CAPRICORN

 

Se poate să cheltuiţi nişte bani pe investigaţii medicale că să scăpaţi de nişte dureri sau preventiv. Voi o să legalizaţi o situaţie şi să vă mutaţi la alt serviciu, în altă locuinţă, să-ncepeți o viaţă nouă şi să ţineţi ștacheta sus aşa cum v-aţi obişnuit.

Horoscop 6 august 2019 VĂRSĂTOR

 

Se conturează o relaţie care vă poate face fericiţi şi să daţi deoparte toate problemele pe care le-aţi avut în dragoste. Poate-o să recuperaţi de undeva nişte bani şi să vă respectaţi unele promisiuni faţă de cei dragi, printre care câteva zile de vacanţă la mare, la munte.


Horoscop 6 august 2019 PEŞTI

 

Poate o să fie toată familia de acord să vă mutaţi în altă locuinţă, sau poate închiriaţi o casă. E posibil să vi se propună ceva nou de lucru şi să fie şi un succes - de undeva trebuie s-apară reuşita în cariera până la sfârşitul anului.

Horoscop 6 august 2019 BERBEC

 

E posibil s-apară cineva care-a fost cu ochii pe voi şi o să vă abordeze, să vă invite la masă, la plimbare, să vadă dacă rezonaţi cumva. Vă vin idei noi de afaceri, poate daţi şi de sponsori care să v-ajute să duceţi la bun sfârşit proiectele şi să ridicaţi şi mai sus ștacheta profesională - păreţi foarte ambiţioşi.

Horoscop 6 august 2019 TAUR

 

Şi voi se poate să ieşiţi la o parolă cu cineva care vrea asigurări din partea voastră c-o să fiţi împreună, să formaţi un cuplu. O să faceţi nişte eforturi financiare, ca de obicei, să vă puneţi casa la punct şi să vă rămână ceva şi pentru o escapadă turistică în staţiunile preferate.

Horoscop 6 august 2019 GEMENI

 

E posibil să primiţi cadou nişte bilete de vacanţă şi să vă ia prin surprindere gestul acestei persoane care vrea să vă cucerească. Voi poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi consideraţi că a sosit momentul să faceţi pasul decisiv să spuneţi da şi să semnaţi contractul de căsătorie.

Horoscop 6 august 2019 RAC

 

Se vine cu o ofertă de lucru şi dacă e convenabil poate veţi accepta, măcar din toamnă, dac-acum sunteţi ocupaţi până peste cap. Vi se recunosc nişte drepturi, poate pentru c-aţi primit o sentinţă judecătorească sau v-aţi înţeles de comun acord şi o să fie un confort emoţional, poate şi financiar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase
Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase

Horoscop 5 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să atacăm frontal situaţiile pe care ţinem neapărat să le ducem la bun sfârşit şi cu perseverenţă o să reuşim - poate vor mai fi şi ceva obstacole.

Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare
Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-anunţă o agendă încărcată, o să ne facem program şi cu familia, şi cu prietenii, petrecerile nu vor lipsi, şi timp de odihnă mai puţin că trebuie să ne consumăm energia.

Horoscop 3 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se căsătoresc până la sfârșitul anului
Horoscop 3 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii se căsătoresc până la sfârșitul anului

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de veştile bune pe care-o să le primim şi de prezenţa unor oameni care ne-au dus dorul şi probabil şi noi lor şi-o să fie perfect.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.