(P) Băi spațioase: cum să amenajezi băile moderne în care spațiul nu este o problemă

GQS German Quality

În tendințele moderne de amenajare a băilor, o baie spațioasă devine locul ideal pentru relaxare. Cu alte cuvinte, este acel cadru în care să ne odihnim după o zi obositoare, care ne ajută să ne deconectăm.

Cu toate acestea, ca și în cazul băilor compacte, merită să acordăm atenție unor recomandări privind modul de amenajare a acestora, prin evidențierea unor elemente specifice, mizând pe un nivel ridicat de eleganță și excelență și fără a decora excesiv spațiul.

Baie mare: sfaturi pentru a găsi echilibrul perfect

Termenul de "baie mare" nu este tocmai precis. Totul depinde de numărul de persoane care utilizează zilnic această încăpere și de nevoile tale. O baie de 10 m2 ar putea fi mai mult decât suficientă, sau ar putea fi minusculă. Totul este subiectiv.

Aranjarea corectă a tuturor elementelor este la fel de importantă ca și cantitatea de spațiu disponibil pe care o ai. Organizarea spațiului de baie pe zone este cea mai bună modalitate de a garanta o amenajare armonioasă. De obicei, vei stabili aceste zone în funcție de modul în care le folosești.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

●       Zona vasului WCși a bideului - în mod ideal, îți vei dori ca acest spațiu să fie complet privat, așa că poți decide să îl delimitezi cu un perete sau un paravan.

●       Zone care pun relaxarea și starea de bine în prim-plan, cu o cadă freestanding în care să te recreezi din plin sau un paravan de duș walk-in ultramodern.

●       Pentru îngrijirea personală, vei avea nevoie de o zonă cu un lavoar și o bază de lavoar deosebită.

Piese cheie pentru o baie mare

Mobilier de baie vast

Indiferent dacă sunt mari sau compacte, piesele de mobilier de baie care valorifică la maximum spațiul și au o capacitate de depozitare amplă îți vor face viața mai ușoară.

Acestea trebuie neapărat să facă parte din proiectul tău de amenajare interioară. Ele nu oferă doar un aspect estetic băii tale, ci îți oferă și confortul de care ai nevoie în fiecare zi. Dacă îți place să îți păstrezi produsele de baie ordonate, asigură-te că există un loc pentru fiecare lucru (și că totul este la locul lui).

Poți achiziționa mobila baie de cea mai bună calitate și din game variate de stiluri de la GQS German Quality. Fie că ai nevoie de mască sau blat de lavoar, dulapuri înalte sau cu oglinzi, ai la dispoziție produsele unor mulțime de branduri de top. De asemenea, în funcție de tipul de montaj care crezi că se pliază preferințelor tale, poți alege dintre piese de mobilier cu montaj suspendat și cele cu montaj pe pardoseală.

 

Kolpa San Evelin Set masca lavoar baie cu 1 sertar si lavoar 80x46xH64 cm, antracit - GQS German Quality 

Obiecte sanitare strălucitoare

De la cele mai clasice băi până la băile ultramoderne, toate au nevoie de un lavoar și un vas WC pe măsură, iar atunci când spațiul nu contează, se deschide o întreagă serie de opțiuni:

Lavoar de baie: poți opta pentru adăugarea unei baze cu lavoar integrat, a unui blat cu două lavoare sau a unui blat cu lavoar pe o parte pentru a crea un spațiu liber pe cealaltă parte.

Vas WC: pot fi instalate vase WC mai mari, care sunt în general mai confortabile, deși chiar și cele mai compacte opțiuni de la GQS German Quality garantează o ergonomie perfectă.

Elemente care adaugă accentul perfect

Dacă ești suficient de norocos să ai o baie mare, vechea enigmă "cadă sau cabină de duș?" va avea probabil un singur răspuns: ambele! Oricum ar fi, trebuie să găsești piesa potrivită pentru a obține părți egale de funcționalitate și design. Wellness și igienă în ritmul stilului tău de viață.

Sperăm că sfaturile noastre te vor inspira în viitorul tău proiect de amenajare a băii! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.