Venus în Pești din 11 martie 2024. Zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor beneficia cel mai mult de micul benefic

venus revine
Shutterstock

Din 11 martie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Pești. Zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor simți cel mai intens tranzitul lui Venus prin Pești.  

Până pe 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Pești. Venus în zodia Pești aduce multă tandrețe, armonie, sensibilitate, deschidere către împăcări și aplanarea unor tensiuni. Cu Venus în zodia Pești simțim nevoia să iertăm, să fim mai înțelegători, receptivi la nevoile celorlalți.

Arhetipul Peștilor este despre iubire necondiționată, empatie, compasiune, întrajutorare, spiritualitate.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Pești:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, intrarea lui Venus în zodia Pești aduce mai multă introspecție, meditație și nevoia de izolare. Pentru că Venus este guvernatoarea casei relaților, relațiile vor intra în vizorul Berbecilor. Posibil până pe 5 aprilie, nativii să-și dea seama că este nevoie să elimine un bagaj emotional, să se vindece de o rană din trecut și să pornească pe un drum nou.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Venus, guvernatoarea lor, aduce șanse și oportunități profesionale sau de natură sentimentală, prin prieteni și grupurile pe care le frecventează. De asemenea, Taurii se pot conecta cu persoane cu care au pasiuni în comun. Cineva cu putere de decizie îi poate ajuta să avanseze în carieră sau să se implice în proiecte profesionale noi.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, micul benefic, aduce oportunități și șanse în carieră, sfera profesională, imaginea și statutul personal. Superiorii le recunosc meritele, găsesc sprijin în persoane cu putere și influență, care ar putea să îi recomande într-un proiect, job sau colaborare. Din punct de vedere sentimental, cei singuri pot relua legături cu persoane din străinătate.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Venus, micul benefic, aduce relații bune cu străinătatea, oportunități de a călători și este stimulat interesul pentru cunoaștere și învățare. Cei singuri ar putea să se implice într-o relație cu cineva din străinătate sau să-și cunoască jumătatea într-o călătorie, la un curs, seminar sau la un eveniment cultural.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Pești aduce mărirea veniturilor prin negocierea unui contract de la locul de muncă, dintr-o colaborare sau bani veniți în plus de la partener. De asemenea, Leii se pot reconecta cu partenerul de cuplu, să rezolve o problemă relațională, să reînvie pasiunea.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus, micul benefic, aduce armonie și înțelegere în cuplurile unde au existat tensiuni. Nativii vor acorda mai multă atenție partenerului. De asemenea, nativii singuri ar putea să înceapă o nouă poveste de iubire. Și planul profesional se activează și se pot încheia contracte noi, mai bine plătite, mai ales că Venus este guvernatoarea casei banilor.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus, guvernatoarea lor, aduce șanse la locul de muncă, relații bune cu colegii și îmbunătățirea stării de sănătate. Micul benefic ajută în rutina și sarcinile zilnice și poate aduce oferte noi de lucru. Nativii singuri ar putea să-și găsească jumătatea prin intermediul sferei profesionale.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus, micul benefic, începe să traverseze sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, vacanțelor, relaxării și copiilor. Până pe 5 aprilie, urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, începerii unei relații sentimentale. Scorpionii sunt mai creativi și nativii părinți își rezervă mai mult timp copiilor. De asemenea, Scorpionii pot programa o vacanță și este un moment bun de reconectare cu partenerul.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus, micul benefic, tranzitează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului. Urmează o perioadă, până pe 5 aprilie, în care se poate îmbunătăți relația cu familia, cu părinții, se poate începe o reamenajare sau se rezolvă un context locativ.
De asemenea, Săgetătorii vor fi mai receptivi la nevoile familiei.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus, micul benefic, activează sectorul comunicării, învățării, călătoriilor de scurtă durată, interacționarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe. Micul benefic va opera favorabil în toate negocierile și va ajuta în atingerea unor obiective profesionale sau personale. De asemenea, se pot rezolva chestiuni birocratice. Unii nativi își pot exprima sentimentele, să facă declarații, să cucerească pe cineva de care se simt atrași.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Venus, micul benefic, aduce oportunități de suplimentare a veniturilor, pentru că va traversa, până pe 5 aprilie, casa banilor câștigați din muncă. Posibil unii dintre nativi să se implice în diverse colaborări sau parteneriate, care să aducă șanse mari de încasare a unor sume de bani. Cei singuri își pot întâlni jumătatea mergând la o instituție financiară, să facă o plată, la cumpărături. De asemenea, Vărsătorii vor face și mici gesturi/cadouri persoanelor dragi sau oferă sprijin financiar unei persoane care are nevoie.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Venus, micul benefic, le aduce protecție, șanse, farmec, dorințe de a-și îmbunătăți imaginea, să-și reîmprospăteze garderoba. De asemenea, până pe 5 aprilie, urmează o perioadă în care Peștii sunt mai creativi, au intuiție, participă la diverse evenimente din spațiul social, se afirmă. Sănătatea se îmbunătățeste și caută să se odihnească mai mult, iar acest lucru se va resimți în randamentul de la serviciu. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte

A fost un weekend plin pentru cei care iubesc să citească și au ajuns la Bookfest, unul dintre cele mai mari târguri de carte de la noi, organizat în Capitală.  

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat
Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Cele două minuni făcute de Carlo Acutis, „influencerul Lui Dumnezeu”. El este primul sfânt din generaţia milenialilor
Cele două minuni făcute de Carlo Acutis, „influencerul Lui Dumnezeu”. El este primul sfânt din generaţia milenialilor

Carlo Acutis este un adolescent care a murit de leucemie în 2006, la vârsta de doar 15 ani.    

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.