Horoscop 4 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii primesc o sumă importantă de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. O să ne mobilizăm ca să depăşim cu bine obstacolele, să obţinem ce ne-am propus, că e de făcut un slalom uriaş ca s-ajungem la destinaţie.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de familie atunci când luăm decizii.


HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să puneţi în operă o idee care v-ar aduce strălucire şi recunoştinţa din partea unor oameni. Foarte posibilă provocare la serviciu şi o să alegeţi ce e cel mai bun pentru voi, să căpătaţi o funcţie, un proiect bine plătit.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 PEŞTI

 

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate să fie o perioadă cu mai dese vizite la medic, dar cu şanse mari să vă refaceţi organismul să fiţi sănătoşi. Se poate să vă amâne cineva cu o lucrare sau v-a promis că v-ajută în vreun fel, dar poate nu din vina omului nu se mai poate, aşa că e bine să fiţi înţelegători.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 BERBEC

 

E de lămurit un aspect care ţine de viaţa de cuplu şi o să discutaţi între patru ochi cu perechea conjugală ca să fie linişte şi pace. O să vă caute cineva din străinătate, poate vă duceţi acolo ca să lucraţi, ori în vacanţă, sunt cursuri pe care le urmaţi, cu, sau fără bursă - ceva vă cheamă.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 TAUR

 

Aţi putea vinde ceva care să vă aducă o sumă de bani în cont, sau pot veni pe filiera partenerului de cuplu şi să aveţi un capital. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani, poate e un credit pe care l-aţi cerut unei bănci, vreo suplimentare, poate ați închis un credit şi aţi deschis altul.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 GEMENI

 

E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relaţie de cuplu şi să meargă totul aşa cum v-aţi dorit. O să primiţi de la şefi ce le-aţi cerut, dar se poate să devină şi mai exigenţi cu voi, şi să faceţi mari eforturi să ţineţi pasul cu cerinţele - mai ales c-o să fie mult de lucru.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 RAC

 

Vă pregătiţi de un eveniment de familie şi o să scoateţi din contul de economii să fie de înaltă ţinută petrecerea. Poate daţi avansul pentru o casă, ori v-aţi propus să schimbaţi maşina şi să faceţi acele schimbări care i-ar face fericiţi pe ai voştri pentru că ştiţi că asta au visat, şi-au dorit.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 LEU

 

Se poate să aveţi de dat un examen ca să treceţi pe alt post ori în alt an de studiu, ori ca să plecaţi cu o bursă. Un proiect incitant la serviciu şi se poate să fie solicitant, dar o să vă placă postura în care-o să fiţi puşi, c-aveţi şi o perspectivă de şefi.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Pentru voi o nouă dragoste la orizont şi o să trăiţi clipe minunate, o să puteţi rămâne împreună dacă o să vă armonizaţi. Poate legalizaţi nişte acte ca să deveniţi proprietari, să-ncepeti nişte lucrări de renovare, vă extindeţi, că poate se măreşte familia.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 BALANŢA

 

Poate-alegeti o activitate de timp liber în care să-i implicaţi şi pe ai voştri, în special pe copii, să faceţi cu toţii mişcare. Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi dacă vă permiteţi o maşină nouă, sau o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi şi o să decideţi ce e de făcut.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 SCORPION

 

Se poate să comandaţi nişte lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp, nici chef să bateţi magazinele. Se-aduna bani din mai multe direcţii şi o să-i ţineţi pe loc c-o s-aveţi cheltuieli mari, plecaţi pe undeva, sau o să vă căsătoriţi, vă mutaţi în casă nouă şi-aveţi nevoie de bani.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Pare să fie tevatură mare la serviciu, dar e de profitat să mai cereţi nişte bani în plus c-aţi avea şanse, e de-ncercat. E posibil să plecaţi undeva la distracţie în week-end şi să faceţi rezervări, daţi avansul şi începeţi pregătirile, asta şi ca să lăsaţi totul în ordine acasă.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de afaceri şi să câştigaţi bani frumoşi împreună. O să vă puteţi reinventa, cerul tine cu voi mai trebuie să fiţi şi voi dispuşi, ca să fiţi la unison, să vi se împlinească dorinţele.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
Horoscop 3 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă de bani
Horoscop 3 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă de bani

Horoscop 3 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. O să avem idei, susținere din partea unor oameni care ne apreciază și o să bifăm câteva succese. O să avem motive de bucurie.

Recomandări
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine).  

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.

ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”
ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio.