Horoscop 2 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care urmează noutăți de la seviciu și se anunță și bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O să ne bucurăm de o rezolvare că prin minune şi totul se va simplifica, o să ne eliberăm de nişte poveri.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BALANŢA

O să faceţi rost de bani, poate vă suplimentaţi veniturile că o să daţi curs unor colaborări şi o să staţi mult mai bine din punct de vedere financiar.

Iniţiativele vă reuşesc, vă susţin şi nişte oameni care vă acaparează şi o să faceţi treaba la lumea, să vă faceţi autopromovare.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SCORPION

Întrevedere cu cineva care fie v-a propus, fie o s-o facă acum, să vă tenteze cu un job şi o să aibă şi argumentele necesare ca să nu trataţi cu refuz.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să vă înţelegeţi de minune.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Noutăţi la serviciu, o să fiţi chemaţi la noi ordine şi n-o să vă displacă ce-o să lucraţi - că e în stilul vostru şi se anunță şi bani.

Prietenii au gânduri mari cu voi, vă convoacă la o întrunire, poate pe un teren de sport, să mai faceţi şi mişcare, printre altele.

Horoscop 2 octombrie 2023 – CAPRICORN

O reuşită poate semnaţi un contract, sau vă luaţi banii care vi se cuveneau, după lungi aşteptări şi o să vă asiguraţi un trai mai bun, că tindeţi cât mai sus.

Poate vi se încredinţează o funcţie, vi se recunosc nişte merite şi o să creaţi o stare de echilibru ca să funcţionaţi - ceas.

Horoscop 2 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Încă se mai poate să apară cineva care să vă completeze frumos, dacă asta vă doriţi şi o să puteţi experimenta traiul în doi, ca să vedeţi dacă funcţionează.

Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecaţi într-un city break - şi cine ştie, poate-i faceţi o surpriză partenerului.

Horoscop 2 octombrie 2023 – PEŞTI

O să faceţi echipă cu cineva care vi se potriveşte, ţine pasul cu voi şi o să aveţi randament bun la treabă, că vă sincronizaţi.

Se poate să primiţi susţinere financiară, morală, din partea unor oameni care vor să vă facă viaţa mai uşoară şi o să le fiţi recunoscători.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BERBEC

Se anunţa nişte bani şi o să aveţi de cheltuială, că s-au adunat cam multe pe lista de cumpărături şi veţi să luaţi tot ce vă trebuie.

Se vine cu oferte de lucru la voi şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să ştiţi dacă e vremea convenabilă şi dacă nu - ziceţi pas.

Horoscop 2 octombrie 2023 – TAUR

Posibile noi provocări - poate vi se dă un proiect care v-ar pune în lumina reflectoarelor, ar fi punctul de lansare pe o nouă orbita profesională.

Prezenţa cuiva v-ar aduce un plus de bunădispoziţie şi v-ar da idei pentru programul zilelor de weekend.

Horoscop 2 octombrie 2023 – GEMENI

V-ar prinde bine să faceţi un control medical să vă asiguraţi că organismul e într-o stare bună, de funcţionare şi că n-aveţi nevoie de niciun tratament.

E cineva care vă captează interesul şi dacă n-aveţi partener de iată o să vă încercaţi şansele.

Horoscop 2 octombrie 2023 – RAC

Vă faceţi planul legat de locuinţa, să vă mutaţi, sau să renovaţi, să compartimentaţi altfel interiorul, să fie aerisit şi să vă simţiţi cu toţii bine.

Poate vine cineva în vizită şi rămâne încă o zi, două, ca să ne povestiţi, să vă plimbaţi, să reînnodaţi firul unei poveşti de dragoste, poate.

Horoscop 2 octombrie 2023 – LEU

Munca de echipa o să v-aducă unele câştiguri, poate e o colaborare care v-ar suplimenta veniturile şi v-aţi mai echilibra cu banii.

Se poate să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână şi o să vă alegeţi coechipieri care să creeze o atmosferă veselă, antrenantă.

Horoscop 2 octombrie 2023 – FECIOARĂ

O să candidaţi la un salariu mărit şi o să şi primiţi acel surplus, în cazul unora dintre voi poate fi şi un voucher care să vă completeze salariul.

Vi se face o ofertă de parteneriat şi dacă vă simţiţi confortabil în această combinaţie poate vă daţi acordul.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.