(P) Asistență rutieră în caz de urgență, prin aplicația MyCar Assistant. Află cum poți apela la firme de tractări auto rapid

tractari

În zilele noastre, șofatul este o parte importantă a vieții. Ne deplasăm cu mașina la serviciu, la școală sau, pur și simplu, călătorim în țară sau străinătate, în concedii și vacanțe.

Astfel, de la un lux, mașina a ajuns să fie o necesitate, care te duce din punctul A în punctul B, confortabil și fără prea multe bătăi de cap. Iar în lipsa altor mijloace de transport, o mașină poate fi a life and time saver. Dar oricât de bine ne-am pregăti pentru o călătorie, mereu poate apărea imprevizibilul, care să ne găsească fără niciun plan bine stabilit. Poate să fie o problemă cu motorul, o pană de cauciuc sau, poate, să te blochezi cu mașină într-un loc mai izolat sau retras. Indiferent dacă ești șofer sau nu, cu siguranța ai auzit despre situații în care un autovehicul nu mai poate fi condus și trebuie să fie transportat la un service auto. Acesta este momentul în care serviciile de tractări și remorcare auto pot fi de mare ajutor.

Când aceste probleme apar, ajutorul poate fi departe sau poate fi dificil de găsit. Dar cu ajutorul aplicației MyCar Assistant, ai acces la Autonom Group, companie care administrează o rețea de tractări auto la nivel național. Compania Autonom oferă cea mai extinsă rețea de mobilitate pentru companii și persoane fizice din Romania, prin intermediul celor peste 40 de agenții prezente în peste 30 de orașe din România, Serbia și Ungaria. Prin intermediul MyCar Assistant, utilizatorii aplicației beneficiază de asistență rutieră în orice moment, oriunde în țară, la prețuri oneste, rapid și ușor, direct în aplicație. Astfel, cu ajutorul parteneriatului MyCar Assistant – Autonom Group, poți chema o mașină de tractări auto nonstop, oriunde, în România. Mai mult decât atât, primești costul estimat pentru procedură, direct în aplicație, ca să știi de la început la ce să te aștepți.

Tractarea auto este o operațiune care constă în transportul unui vehicul de pe drum sau dintr-un alt loc în care nu mai poate fi condus, la un alt loc de destinație. Această operațiune poate fi realizată fie prin intermediul unul autovehicul specializat, denumit platformă de tractare sau remorcă, fie prin intermediul unui dispozitiv numit troliu, care permite ridicarea și tractarea vehiculului pe roțile proprii. Tractarea auto poate fi necesară în multe situații, cum ar fi:

• Defecțiuni mecanice. Dacă mașina ta suferă o pană sau o defecțiune mecanică și nu mai poate fi condusă în siguranță, atunci va fi necesară tractarea acesteia la un service auto;

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

• Accidente auto. În cazul în care mașina ta a fost implicată într-un accident și nu mai pot fi condusă, firma de tractări auto poate fi chemată ca să transporte vehiculul auto.

Tractarea auto este o operațiune delicată și trebuie efectuată cu atenție și experiență. Operatorii de tractare auto trebuie să aibă cunoștințe și abilități tehnice, ca să asigure o manipulare sigură a vehiculului și ca să minimalizeze riscul de deteriorare sau accidente suplimentare. Atunci când călătorești cu mașina, niciodată nu poți fi sigur când o defecțiune sau o problemă te poate lăsa blocat pe marginea drumului. Însă, cu aplicația MyCar Assistant, nu trebuie să te mai îngrijorezi. Prin parteneriatul cu Autonom Group, pe aplicația MyCar Assistant găsești ajutor rapid, la doar câteva click-uri distanță.

În cazul în care mașina ta s-a defectat și nu mai poate fi condusă, este foarte important să poți solicita rapid și ușor o firmă de tractări auto, ca să-ți ridice mașina și să o transporte la un service auto. Aici intervine aplicația MyCar Assistant, prin intermediul căreia poți să soliciți asistență rutieră direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul celor de la Autonom Group.În plus, poți obține informații despre prețuri, timpul de sosire și altedetalii importante.

Dacă ai avut un accident și ești partea păgubită, beneficiezi de mașină de înlocuire gratuit. Costul înlocuirii este decontat de asiguratorul vinovatului. Odată cu publicarea normei 18/2022 în Monitorul Oficial pentru modificarea și completarea Normei Autorității de Supraveghere Financiară nr. 20/2017, partea păgubită într-un accident auto beneficiază de mașină de înlocuire, în perioada cât mașina sa se află în service, pentru reparație. 

Parteneriatul dintre MyCar Assistant și Autonom Group îți permite să găsești ajutor rapid în caz de urgență și asistență rutieră. Aplicația este disponibilă gratuit pe iOS și Android, este user friendly și ușor de folosit. Ca să începi, trebuie doar să descarci aplicația MyCar Assistant (versiune pentru iOS; versiune pentru Android) și să-și creezi cont. După ce ai creat contul, aplicația îți va cere să furnizezi câteva informații despre mașina ta. MyCar Assistant îți permite să îți păstrezi toate documentele mașinilor tale într-un singur loc, accesibil mereu și oriunde. Cu această aplicație, nu mai trebuie să te îngrijorezi cu privire la pierderea documentelor sau să le cauți prin toate locurile posibile din mașină, atunci când ai nevoie de ele. În plus, MyCar Assistant îți trimite notificări prin care te anunță înainte ca un document să expire, astfel încât să ai timp suficient să îl reînnoiești înainte să fie prea târziu. Toate acestea, plus opțiuni de tractare auto oriunde te-ai afla.

Aplicația MyCar Assistant îți poate veni în ajutor într-o mulțime de situații, chiar și atunci când ai nevoie de asistență rutieră. My CarAssistant nu este doar o modalitate ușoară prin care poți chema ajutor, dacă ai nevoie de remorcare auto, ci îți oferă și informații utile despre mașina ta. Toate aceste informații te vor ajuta să îți menții mașina în cea mai bună formă și să eviți problemele în viitor.

Descarcă aplicația acum și fii pregătit/ă pentru orice situație care poate apărea atunci când conduci.

Poți descărca aplicația MyCar Assistant, gratuit, de pe Google Play sau App Store.

#mycarassistant #autonomgroup #tractariauto #remorcareauto #tractariautononstop

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.