Pe 27 decembrie are loc Luna Plină din Rac. Berbec, Rac, Balanță și Capricorn sunt zodiile care vor simți cel mai intens

Luna plina astrologie
Shutterstock

La modul general, Luna Plină anunță o finalitate, încheierea unei etape, concluzii și decizii importante. Arhetipul Rac este despre familie, spațiul de locuit, universul interior, emoții.

De asemenea, se activează axa Rac - Capricorn și cele două arhetipuri trebuie echilibrate. Racul are nevoie de siguranță emoțională, iar Capricornul cere responsabilitate. Fenomenul astral ne ajută să inițiem acele acțiuni pentru a ne simți confortabil din punct de vedere emoțional într-un anumit domeniu de pe harta astrală.

Luna Plină din zodia Rac din 27 decembrie va încheia un ciclu de șase luni, care a început astă vară, la Luna Nouă din zodia Rac, din 17 iulie.

Ce aduce Luna Plină din zodia Rac pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul familiei, părinților, copilăriei, rădăcinilor, patrimoniului. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa banilor și valorilor, dar și Saturn din zodia Pești, susțin fenomenul astral și ajută la planurile nativilor legate de casă și familie.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul comunicării, învățării, acumulării de cunoștințe, negocierile, relațiile cu rudele, interacționarea cu ceilalți. Fenomenul astral aduce oportunități de împăcare cu cineva din familie, frați, vecini, dar și informații care pot ajuta într-un context profesional, unde au loc încheieri de etape, finaluri, concluzii. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa personalității nativilor le aduce șanse să depășească niște probleme.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul financiar, al banilor pe care îi obțin din muncă, din salariu sau alte activități extraprofesionale. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa subconștientului și spiritualității, dar și Saturn, în tranzit prin casa carierei, susțin demersurile nativilor. Posibil să vină și bani mai mulți sau nativii să încheie un contract profitabil din punct de vedere financiar.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul personalității și este un moment favorabil pentru a face o schimbare, să adopte un regim de viață sănătos, să culeagă roadele unor demersuri profesionale, privind încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un parteneriat important, care să aducă câștiguri financiare. Jupiter, marele benefic, din casa prietenilor și Saturn din casa principiilor susțin Luna Plină și oferă oportunități pentru rezolvarea unor contexte încurcate.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. Au loc încheieri de etape, finaluri, concluzii. Jupiter, marele benefic, și Saturn, seniorul karmei, susțin fenomenul astral și ajută la o vindecare, lăsarea în spate a trecutului, a tuturor situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, introspecția, iertarea și ascultarea vocii interioare pot ajuta în luarea deciziilor.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul planurilor de viitor, relațiile cu prietenii, visele, speranțele. Se dinamizează, totodată, și axa sentimentală și Fecioarele vor ajunge la o concluzie, pot lua decizii care privesc încheierea unei etape. Jupiter, marele benefic, dar și Saturn, seniorul karmei, aduc susținere și claritate în găsirea unei căi comune de comunicare în planul relational, mai ales dacă relația este testată.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Fenomenul astral aduce concluzii, finaluri, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Unii nativi pot primi recunoaștere, merite, aprecieri, să se afirme, să obțină o avansare. Jupiter, marele benefic, în tranzit printr-o casă financiară, dar și Saturn, în tranzit prin casa muncii, susțin Luna Plină și pot aduce beneficii.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriile, direcția și filosofia de viață, relația cu străinătatea. Posibil unii dintre nativi să înțeleagă pe ce drum trebuie să meargă. Jupiter, marele benefic, dar și Saturn, seniorul karmei, susțin acest moment astral și pot veni cu ajutor printr-un parteneriat,, pe care nativii îl pot încheia, care să le pună în valoare creativitatea. De asemenea, Scorpionii pot ajunge la concluzii, încheieri de etape, să obțină o diploma, un atestat sau o călătorie/un sfat să le schimbe perspectiva asupra vieții.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul resurselor comune pe care le dețin cu partenerul sau alte persoane, banii proveniți din alte surse decât salariul, moștenirile, creditele, taxele, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Se pot încasa sume importante de bani, se reeșalonează niște rate, se încheie niște etape, se ajunge la o concluzie cu privire la administrarea unor sume de bani. Jupiter, guvernatorul nativilor, dar și Saturn, seniorul karmei, susțin fenomenul astral.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Poate avea loc o încheiere, o despărțire sau se pot culege roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane. De asemenea, se poate semna un contract profesional important, care să aducă beneficii financiare însemnate. Jupiter, marele benefic, dar și Saturn, seniorul karmei, susțin fenomenul astral și o informație sau o idee pot să schimbe cursul unor evenimente.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul muncii, activităților și rutinei zilnice, relațiile cu colegii, sănătatea. Un proiect profesional poate ajunge la final, se încheie o etapă, se ajunge la o concluzie. Unii nativi decid să înceapă niște activități profesionale în paralel cu activitatea principală. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa familiei, dar și Saturn, seniorul karmei, în tranzit prin casa banilor, susțin fenomenul astral. Unele probleme locative sau de relații între membrii familiei pot fi rezolvate. De asemenea, nativii pot primi niște bani de la familie.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Rac activează sectorul sentimental, al iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent. Se pot culege roadele unui proiect, se încheie o etapă în planul iubirii, se trece la următorul nivel al relației sau se încheie definitiv o relație de iubire. Jupiter, guvernatorul nativilor, dar și Saturn, seniorul karmei, aflat în casa identității nativilor, susțin contextul astral, dar cer mai multă responsabilitate și așteptări realiste, mai ales dacă le parvin niște informații, care îi pot ajuta în viitor.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte

A fost un weekend plin pentru cei care iubesc să citească și au ajuns la Bookfest, unul dintre cele mai mari târguri de carte de la noi, organizat în Capitală.  

Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării
Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării

Peste 60.000 de turiști s-au bucurat în acest weekend de vremea bună de pe litoral, mai mulți ca anul trecut în primul weekend din iunie.

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat
Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.