Dincă, dus la Corabia. El susține că a aruncat trupul Luizei pe un drum spre Dunăre

×
Codul embed a fost copiat

O ţară întreagă urmăreşte ancheta presupuselor crime din Caracal.

După mărturisirile făcute la audieri de suspectul Gheorghe Dincă, luni, reconstituirea omorurilor şi căutarea trupurilor neînsufleţite i-au dus pe anchetatori pe un drum către malul Dunării.

Acolo individul arestat preventiv susţine că ar fi aruncat trupul Luizei.

Ovidiu Oanță a fost la Dobrosloveni, în faţa casei suspectului. El a stat de vorbă cu mai mulți localnici şi urmăreşte desfăşurarea investigaţiei.

Luni după-amiază, Gheorghe Dincă a fost dus în zona orașului Corabia, pe malul Dunării, acolo unde a afirmat că a aruncat trupul Luizei. Acum anchetatorii vor să reconstituie pas cu pas aceste fapte abominabile.

Citește și
Luiza
Sora Luizei Melencu: "M-a sunat Poliţia că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate"
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Familia este în stare de șoc de când a aflat că Dincă și-a recunoscut faptele și dorește trupul fetei pentru a o înmormânta crestinește.

Gheorghe Dincă efectua deseori curse ilegale de TAXI. O locanică în vârstă a spus că obișnuia să vină acasă cu mașina condusă de acesta, dar nu a bănuit că ar fi în stare de așa ceva.

Alexandra a avut ghinionul teribil în momentul în care pleca spre Caracal și a făcut autostopul chiar în fața casei, în Dobrosloveni. Gheorghe Dincă pleca spre Slatina și a văzut-o singură, a frânat brusc, a întors, a luat-o și și-a dus la îndeplinire planul diabolic.

Detalii înfiorătoare din dosar

Întrebarea care a măcinat o țară întreagă, șocată de povestea cu final tragic a Alexandrei, a primit răspuns duminică seară. Gheorghe Dincă a stat ore în șir față în față cu anchetatorii şi a dat explicaţii pentru cumplitele fapte de care este acuzat şi pe care le-a şi recunoscut duminică. Cei care se ocupă de anchetă au făcut publice detalii care îţi dau fiori.

Giorgiana Hosu, Procuror șef adjunct DIICOT: "La data de 25 iulie 2019, în jurul orelor 12, la domiciul său din municipiul Caracal ar fi ucis-o pe pe minora în vârstă de 15 ani, pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciul său şi o violase. Inculpatul a declarat că a agresat-o, suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână."

Dezvăluirile terifiante nu s-au oprit aici. Fata de 15 ani, care, disperată, a cerut ajutor la 112, în speranţa că va fi eliberată din mâinile celui care avea să îi devină călău, a avut parte de un sfârşit crunt. Arată acest lucru dovezile adunate de pe proprietatea bărbatului. Amănuntele ieşite la iveală sunt cutremurătoare.

Giorgiana Hosu, Procuror șef adjunct DIICOT: "La domiciul inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată unui butoi betalic au fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Au fost găsite 3 inele, un lănţişor, alte 2 fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau forme de ardere. La locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât şi al inculpatului."

Avocatul Bogdan Alexandru: "V-am şi spus ce l-a făcut să recunoască, remuşcarea, complexul pe care l-a avut. Are păreri de rău, de aceea s-a ajuns şi în situaţia în care i s-a făcut rău.
Reporter: Complici a avut?
Avocatul Bogdan Alexandru: Nu.
Reporter: A spus unde a ascuns rămășițele din trupul victimelor?
Avocatul Bogdan Alexandru: A dat detalii, dar nu pot să vă spun, sunt chestiuni de urmărire penală."

Audierile au fost la un moment dat întrerupte pentru că suspectul s-a simţit rău.

Avocatul Bogdan Alexandru: "S-a suspendat audierea, n-a mâncat, n-a dormit suficient."

Procurorii au continuat audierile în timpul nopţii pentru a reface pas cu pas şi povestea Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut în luna aprilie şi care a fost ucisă de acelaşi individ, după cum le-a povestit chiar el anchetatorilor.

În aceste condiţii, procurorii au extins urmărirea penală în cazul individului, fiind acuzat acum şi de omor calificat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. Diagnosticul pus de medici
Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie. Diagnosticul pus de medici

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, în Spitalul Județean Slatina, conform unor surse medicale citate de Mediafax.

Sora Luizei Melencu:
Sora Luizei Melencu: "M-a sunat Poliţia că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate"

Sora Luizei Melencu, fata de 18 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă, susţine că un poliţist din Coşoveni a sunat-o duminică pentru a-i reproşa de ce familia ei a declarat că Poliţia Coşoveni nu făcut nimic pentru a rezolva cazul.

Elevii au protestat în faţa sediilor Primăriei şi Poliţiei din Caracal: ”Statul ne ucide”
Elevii au protestat în faţa sediilor Primăriei şi Poliţiei din Caracal: ”Statul ne ucide”

Povestea sumbră din Caracal, urmărită cu înfiorare de o țară întreagă, este completată pe zi ce trece cu detalii cutremurătoare.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.