Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 aprilie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti amestecate azi. Se pare c-o să se schimbe programul pe care ni l-am făcut de la o oră la alta şi cu toate astea o să ne simţim foarte bine, ba chiar se vor întâmpla diverse lucruri indite.

Vibraţia zilei este 4 şi familia să fie pe primul loc în topul alegerilor pe ziua de azi.

(BERBEC)
Se poate să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi să rezervaţi o masă la un restaurant, sau o cameră la un hotel într-o staţiune de agremen. O să ieşiţi din casă, prietenii v-aşteaptă în parc, sau poate la munte, dacă nu cumva se aventurează şi la mare, dacă e vreme frumoasă.

(TAUR)
Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu. Se poate să vă implicaţi într-un eveniment festiv şi să vă bucuraţi de reuşită protagoniştilor, poate sunt apropiaţi, un forţe, o soră şi o să fie şi distracţie.

(GEMENI)
E cineva cu care trebuie să vă vedeţi mai demult şi o să fixaţi un loc de-ntâlnire, c-o să vreţi să reluaţi o poveste de dragoste. Se pare c-o să practicaţi una dintre activităţile preferate, îi cooptaţi şi pe cei din familie, pe prieteni şi o să vă detensionaţi că v-o fi ajuns oboseala.

Citește și
Horoscop 11 aprilie 2019, Neti Sandu
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

(RAC)
Se poate să fiţi invitaţi la masă, la părinţi, la socri, fdamilia se reuneşte ca să menbtineti spiritul de familie - viu. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar pare să fie o ocazie specială şi va costa masa la restaurant, sau închiriaţi o sală de evenimente, aşa ceva.

(LEU)
Sunt lucruri pe care le-aţi ţinut sub tăcere şi vreţi să-i spuneţi partenerului toit ce-aveţi pe suflet, să vă eliberaţi. E un declic sufletesc poate pentru că revine cineva după care aţi suspinat şi puneţi capăt suferinţei, şi vă aşezaţi la casa voastră, după ce v-aţi învăţat lecţia.

(FECIOARĂ)
Un răspuns pe care-l aşteptaţi de mult şi care promite să fie pe măsura dorinţei voastre - şi relaţia de cuplu se rescrie frumos. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune turistică să respiraţi alt aer, să revedeţi locuri dragi şi mai uitaţi de problemele de serviciu şi de alte stresuri.

(BALANŢA)
Va sună cineva din străinătate şi vă invită de sărbători acolo, şi-o să trageţi un chef pe cinste. Vă invită cineva într-o plimbare, în vizită pe la prieteni, rude, şi o să vă placă revederea, o să fie revigorant că mai vreţi şi altceva decât muncă şi stres.

(SCORPION)
E o aniversare de familie, sărbătoriţi voi ceva şi-i chemaţi pe prieteni şi cu rudele apropiate primprejur. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi ce faceţi cu banii strânşi, ca să vă distraţi de sărbători şi să v-ajungă şi pentru lucrurile care ţin de casă, aparatura, mobilier.

(SĂGETĂTOR)
O s-aveţi curaj să redeschideţi o rană mai veche şi să-i cereţi unui fost partener să vă mai acordaţi o şansă de a fi împreună. O să cunoaşteţi multă lume şi o să se decupeze şi cineva interesat de voi, să formaţi un cuplu şi n-o să ziceţi nici voi nu pentru că v-aţi cam săturat de hoinărit.

(CAPRICORN)
Poate le daţi o mână de ajutor alor voştri care au ceva mai greu de făcut şi doar voi îi puteţi scoate din impas şi n-o să ezitaţi. Poate-aveti de gând să vizitaţi nişte locuinţe printr-o agenţie imobiliară ca să vă mutaţi sau vă cumpăraţi un teren şi-ncepeți să construiţi o casă.

(VĂRSĂTORI)
Sunteţi dispuşi să intraţi într-o relație, chiar dacă presupusul partener nu e compatibil în totalitate pentru că are scânteia pe care-o căutaţi la celălalt. Se poate să intervină ceva şi să nu mai plecaţi într-o excursie, sau să vă schimbaţi direcţia, s-ajungeţi pe la nişte prieteni care vă invitaseră de multă vreme.

(PEŞTI)
E ceva pe suflet de care vreţi să scăpaţi şi dacă n-o să staţi de vorbă cu persoana care v-a provocat eroziunea, o să rămâneţi cu greutatea pe inimă. E posibil să plecaţi într-un city break şi care să fie cadoul fiinţei iubite pentru voi, c-aţi meritat şi trebuie punctat prin ceva deosebit şi care să fie pe sufletul vostru.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii

O zi cu veşti amestecate. Poate reuşim să eliminăm lucrurile care ne deranjează, să facem şi noi curăţenie de Paşte în viaţa noastră, de familie, de cuplu şi să ne echilibrăm emoţional.

Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic

Rezolvări azi. O să ne bucurăm de veştile bune, de prezenţa unor oameni care nimeresc la momentul oportun şi o să putem semna acte, să primim răspunsuri la-ntrebările care ne macină.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.