(P) Sezonul 2 din 888poker National Championship continuă pe final de an

advertorial

888poker National Championship a ajuns la sezonul cu numărul doi, iar în aceste zile se desfășoară etapa a doua, organizată în București.

Până pe 20 noiembrie, fanii pokerului din țara noastră au ocazia să se bucure de poker live de cea mai bună calitate. Aceasta este a doua etapă a noului sezon, care a debutat la Iași se va încheia în luna decembrie, tot la București. 

Campionatul național de poker al României este organizat de operatorul online 888poker, un nume cu o tradiție bogată, care impresionează prin inovațiile și îmbunătățirile aduse soft-ului de poker, în așa fel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de cinci stele. 

Din dorința de a le oferi multiple modalități de distracție utilizatorilor, 888poker mută experiența din mediul online și în cel LIVE prin intermediul unor turnee cum este și cazul celor programate în cel de-al doilea sezon 888poker National Championship. 

În cadrul fiecărei runde din 888poker National Championship sunt organizate mai multe turnee, iar participanții la Main Event primesc și puncte în clasamentul care va stabili noul Campion la poker. Primul clasat în Main Event-ul fiecărei runde primește 20 de puncte. 

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Pe platforma 888poker rulează diverși sateliți de calificare, în așa fel încât chiar și utilizatorii cu un buget mai mic să aibă posibilitatea să se bucure de o experiență de neuitat. Pentru a-i identifica mai ușor în lobby-ul camerei de poker 888, se poate tasta denumirea National Championship în zona de căutare. 

Noul sezon din 888poker National Championship a debutat pe 30 octombrie la Iași, unde iubitorii jocului de poker din țara noastră au luat startul în noul sezon. Etapa a doua, de la Poker Room București, se desfășoară în perioada 14 - 20 noiembrie. Etapa a treia este programată între 5 și 11 decembrie, la Gentlemen's Poker Club Timișoara, în timp ce finala campionatului va avea loc tot în București, între 12 și 18 decembrie.  

Organizatorii le oferă 10 puncte în plus jucătorilor care se înscriu la fiecare etapă, iar acest element este foarte important și a făcut diferența în primul sezon. Campionul 888poker National Championship primește și 3 pachete de participare la evenimentele organizate de 888poker LIVE în cursul anului 2023. 

Pal Levent este campionul primei ediții 888poker National Championship 

888poker National Championship a debutat în România în acest an, iar primul sezon s-a bucurat de un adevărat succes, după 4 etape organizate la Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și București. 

În cele din urmă, învingător a fost Pal Levent, care s-a impus în urma finalei de la București. Un rol important l-a avut faptul că Levent a fost prezent la fiecare etapă, iar pentru acest motiv a primit 10 puncte extra din partea organizatorilor. Pal Levent a fost recompensat pentru titlul de campion național cu pachete la 3 evenimente 888poker LIVE ce vor avea loc în 2023. 

888poker, desemnat cel mai bun operator de poker în 2022 

888poker, organizatorul Campionatului Național de Poker al României, este un nume respectat la nivel mondial, care primește adesea recunoașteri la galele de prestigiu din industria jocurilor de noroc. 

Drept dovadă, în această toamnă 888poker a fost desemnat cel mai bun operator de poker din anul 2022 la gala EGR, un reper al excelenței din industria jocurilor de noroc. 

Cu o experiență de 20 de ani în industria de poker online, 888poker este adesea premiat la galele de specialitate din domeniu și se bucură de recenzii foarte bune din partea utilizatorilor. 

"A fost un an de mare succes pentru 888poker, care se încheie cu această victorie importantă la premiile EGR. Pe măsură ce sărbătorim a 20-a aniversare a noastră, abia așteptăm să vă arătam ce vă pregătim în lunile următoare, deoarece ne dorim să ne consolidăm poziția și să rămânem unul dintre cei mai importanți operatori de poker online din industrie", a spus Amit Berkovich, VP - Head of Poker la 888.

888poker este parte din 888 Romania Limited, operator economic care deține licența Clasa I ONJN L1160654W000324, valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.