(P) Serviciul de Rent a Car din Cluj este la mare cautare

masini cluj

Dezvoltarea orasului tot mai accentuata in ultimi ani al orasului Cluj Napoca atat pe partea comerciala, cat si pe cea de productie a adus in oras multe companii straine pregatite sa investeasca foarte multi bani in judetul nostru.

Aceasta dezvoltare atrage de la sine si necesitatea serviciilor de Rent a Car in Cluj pentru a deservii necesitatiile companiilor, dar si a vizitatorilor ce ajung in oras pentru diferite ocazii.

Dezvoltarea Aeroportului International Avram Iancu este legata si ea de dezvoltarea orasului si de necesitatea populatiei de a calatorii. Astfel ca, avand foarte multe zboruri operate de cele mai mari companii aeriene din Europa, creste si necesitatea pentru serviciile de inchirieri auto.

De ce este serviciul de Rent a Car din Cluj la mare cautare?

Datorata cererii mare de servicii si diversitatea de firme de pe piata acest serviciu devine unul mai econom prin prisma competivitatii. Nu spunem ca vei gasi preturi mici  in fiecare zi la masini de inchiriat, insa daca iti alegi potrivit perioada si rezervi din timp masina preturile pot ajunge chiar si pana la 12-13Euro/zi fara acele garantie exorbitabile despre care cu sigurant ati auzit.

Sfaturile noastre pentru a beneficia de cele mai bune preturi la Rent a Car Cluj Napoca le gasiti mai jos.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Rezerva masina din timp

Chiar daca nu intotdeauna este posibil, incearca sa iti rezervi masina din timp si astfel sa oferi predictibilitate firmei de inchirieri. In primul rand, te vei asigura ca poti sa inchiriezi ce masina doresti tu, cele din clasele mici sau de oras fiind si cele mai economice.

Exploreaza toate optiunile

Oferta de servicii este variata si competitiva. Tocmai de aceea iti recomandam sa ceri oferte de la mai multe companii si sa faci alegerea corecta. Nu uita sa ceri informatii despre Garantie, posibilitatea de alegere a unei asigurare suplimentare, ce anume este inclus in tariful de inchiriere si daca exista alte costuri suplimentare si eventual termenii si conditiile daca acestea nu sunt puse la dispozitie pe websiteul lor.

Inchiriaza in timpul saptamanii

Exact ca si la companiile aeriene, cele mai mici tarife vor fi in timpul saptamanii. Pentru ca zborurile si serviciile de Rent A Car sunt legate intre ele, cererea este mai mare atunci cand sunt mai multe zboruri.

Exista si alte servicii conexe domeniului inchirierilor, precum inchirierile auto cu sofer la dispozitie dar si abonamente auto atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Cu un serviciu de rent a car din Cluj, turistii si localnicii pot alege masina potrivita pentru nevoile lor. Masinile sunt intotdeauna in stare buna si sunt sigure pentru calatorie. De asemenea, pot alege modele de masini mai noi si mai confortabile decat cele oferite de serviciile de transport in comun.

Servicii incluse la inchirieri auto

Inchirierea unei masini dintr-un serviciu de rent a car din Cluj poate fi personalizata in functie de nevoile si preferintele calatorilor. Acestia pot opta pentru livrarea masinii la aeroport sau la locatia dorita, ceea ce face procesul de inchiriere mult mai simplu si comod.

RCA, Asigurare, Rovinieta, toate acestea sunt incluse in tariful de inchiriere. Chiar daca autoturismele au incheiata o polita CASCO, acest lucru nu inseamna ca nu vi se percepe garantie. Deobicei masinile au incheiata polita CASCO cu Fransiza, care este transmisa clientului final. In cazul in care este necesara activarea politei, dumneavoastra ca si client utilizator veti suporta din garantie fransiza respectiva.

NapocaRent include chiar si Asistenta Rutiera 24/7 in pretul de inchiriere, astfel ca in cazul unui eveniment neplacut vei avea suport total din partea noastra.

De asemenea, cresterea turismului si flexibilitatea oferita de acest serviciu fac ca acesta sa fie preferat de turisti si localnici. Facilitatile suplimentare si serviciile personalizate oferite de inchirierea unei masini dintr-un serviciu de rent a car din Cluj asigura un nivel mai mare de confort si siguranta in timpul calatoriei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.