(P) Îmbunătățiți activitatea magazinului dumneavoastră prin amplasarea unor terminale self-checkout

(P) Îmbunătățiți activitatea magazinului dumneavoastră prin amplasarea unor terminale self-checkout

În ziua de astăzi căutăm să câștigăm timp din orice lucru pe care îl facem.

Fie că este vorba despre job, despre activitățile de acasă, despre cum ne petrecem timpul liber, momentul în care ne facem cumpărăturile, atunci când trebuie să mergem cu mașina la mecanic și în tot felul de alte activități, timpul este extrem de important deoarece este ceva ce nu putem redobândi în momentul în care l-am pierdut.

Indiferent de situație, întotdeauna vor exista alte lucruri de făcut, iar optimizarea timpului astfel încât să ne putem bucura pe deplin de fiecare moment, este extrem de importantă, cu atât mai mult dacă suntem copleșiți de tot ce avem de făcut, iar în multe cazuri tindem să ne simțim vinovați atunci când pierdem timp pentru tot felul de lucruri care nu ne ajuta cu nimic, chiar dacă nu este vina noastră.

Și pentru că tot am exemplificat anterior, timpul pierdut la cumpărături adesea poate depăși orice plan. Fie că ne amintim că trebuie să cumpărăm produse în plus față de lista inițială ori ajungem în magazin la o ora de vârf, adesea se pierde timp foarte mult și inutil atunci când mergem într-un supermarket sau hypermarket.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
aparate self-checkout

Putem economisi minute bune din acest timp petrecut la cumpărături, dacă alegem să utilizăm acele case de tip self-checkout, care au devenit o prezență foarte importantă și de nelipsit din mai toate supermarket-urile și hypermarketurile din țară. În plus, acestea încep încet, încet, să intre inclusiv în comerțul mic și cel mijlociu, dincolo de marile magazine.

În cele mai multe cazuri, atunci când oamenii fac cumpărături, cea mai mare nemulțumire este reprezentată de cozile interminabile de la casele de marcat, cu atât mai mult în timpul orelor de vârf sau în prag de sărbători.

aparate self-checkout

Aceste terminale de tip self-checkout au rolul de a simplifica experiența de zi cu zi a clienților dintr-un magazin și de a scurta considerabil timpul de așteptare. Momentan, cel puțin în marile magazine, casele de tip self-checkout sunt utilizate în concomitent cu punctele de plata tradiționale în care găsim în fiecare o persoană pe postul de casier, iar rezultatele pozitive s-au simțit încă din primele zile de la punerea lor în funcțiune.

Pe scurt, terminalele de tip self-checkout permite clienților să scaneze singuri produsele și să le plătească fără ajutorul vânzătorului, ceea ce duce la diminuarea timpului de așteptare. În plus, discutam și despre un plus de securitate în cazul produselor.

De departe, cel mai important avantaj se refera la experiența clientului, prin simplul fapt că, aceștia își vor putea finaliza cumpărăturile într-un mod mult mai rapid și mai simplu, dar și mult mai confortabil. De asemenea, putem discuta și despre o mai bună organizare a magazinului, terminalele de tip self-checkout necesitând un spatiu mai mic pentru amplasare și utilizare, și asigură un plus în ceea ce privește un aspect modern și elegant încă de la intrarea în magazin.

 

Pe lângă faptul că experiența clientului este considerabil îmbunătățită, în special un business din categoriile comerțului mic sau mijlociu are extrem de mult de câștigat prin faptul că are posibilitatea de a reduce cheltuielile cu personalul, iar eficiența este una sporită, câștigurile sunt mai mari, totul prin reducerea cozilor, a timpului de așteptare, ceea ce duce la un flux mai mare de cumpărători.

Terminalele de tip self-checkout ajută un business extrem de mult și pentru imagine. Vorba circulă foarte repede, iar cei care trăiesc cele mai bune experiențe într-un magazin, cu siguranță îl vor recomanda mai departe. În acest fel, dacă sunteți la conducerea unui magazin, fie și unul de cartier, puteți crește considerabil reputația mărcii și veți contribui la fidelizarea clienților într-o măsură destul de mare utilizând termianle d etip self-checkout.

O soluție mai mult decât excelentă pentru terminale self-checkout, o puteți găsi la numai un simplu click distanță accesând site-ul aparaturafiscala.ro. Aici puteți găsi terminale self-checkout Sedona cu cititor Datalogic, cu sau fără cântar, la prețuri extrem de avantajoase, fiind potrivite atât pentru cele mai mari magazine, cât și pentru afacerile din comerțul mic și comerțul mijlociu care își doresc să facă un pas în față și să ofere clienților cele mai bune experiențe. În funcție de modelul ales, acesta poate conține imprimantă fiscală, cântar, cititor coduri, terminal de plată, acceptator numerar, suport pungi, cântar de verificare a produselor cumpărate.

aparate self-checkout

Acum aveți posibilitatea de a vă transforma magazinul într-un business mult mai profitabil și mai popular, apelând la soluțiile puse la dispoziție de profesioniștii de la aparaturafiscala.ro, prin intermediul terminalelor de tip self-checkout de la Sedona.

Digitalizarea a influențat extrem de mult modul în care ne facem cumpărăturile zilnice, având în prezent mii de terminale self-checkout amplasate în magazine din toată țara, iar acestea au fost de foarte mare ajutor în special în pandemie. Acestea sunt utile pentru că vin atât în ajutorul clienților care pot face cumpărături mai rapid și mai confortabil, cât și în ajutorul comercianților care pot economisii sume importante de bani, care își pot rotunji veniturile prin vânzări mai mari și care își pot organiza spațiul într-un mod mult mai eficient.

Toate detaliile de care aveți nevoie cu privire la aceste terminale self-checkout de la Sedona vă sunt puse la dispoziție la numai un simplu click distanță, iar dacă aveți orice întrebare sau nelămurire, puteți beneficia de servicii de consultanță din partea unor oameni care înţeleg în detaliu strategiile din retail şi comportamentele clienţilor şi care vă pot ajuta astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru nevoile dumneavoastră, astfel încât să puteți eficientiza activitatea business-ului pe care îl conduceți.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.