(P) Care sunt jocurile pe care le poți practica în cazinourilor online din România

jocuri de noroc
StirilePROTV

Descoperă universul fascinant al cazinourilor online din România, unde te așteaptă o varietate impresionantă de jocuri pentru orice gust și nivel de experiență.

De la jocuri de noroc clasice, precum sloturile, ruleta, blackjack și baccarat, până la opțiuni mai moderne cum ar fi video poker-ul, cazinourile online își măresc constant oferta, aducând cea mai sofisticată și atractivă experiență de joc direct în confortul casei tale.

În acest articol vom explora lumea cazinourilor online din România, evidențiind principalele tipuri de jocuri disponibile și oferindu-ți un ghid de înțelegere a particularităților fiecăruia. Înarmat cu aceste cunoștințe, poți face cele mai bune alegeri și te poți bucura la maximum de experiența cazinourilor online.

Platformele din top cazinouri online 2023 prezentat de PariuriX au chiar și aproximativ 3000 de jocuri în ofertă. Majoritatea covârșitoare este reprezentată de jocurile de noroc „clasice”, practicate de zeci de ani în cazinourile terestre. Aceste jocuri sunt împărțite în trei categorii: sloturi, mese electronice sau live și poker video.

Sloturile formează cea mai consistentă parte a ofertei. Din 3000 de titluri în total, aproximativ 2900 sunt păcănele online. Ele sunt jocuri video cu o grilă structurată pe role și rânduri, pe care se opresc diverse simboluri. După setarea mizei și apăsarea butonului de rotire, un mecanism de tip Random Number Generator generează aleatoriu un număr pentru fiecare poziție de pe grilă, iar în funcție de acel număr este afișat un simbol.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În general, pentru a obține câștig, este necesar ca un număr minim de simboluri identice să se oprească pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta, pe o linie de plată. În cazul sloturilor Megaways cu 253 de linii de plată, este posibil să dispară condiția ca rolele să fie adiacente, rămânând doar cea a numărului minim de pictograme de același fel.

Aproape toate păcănelele au simboluri speciale. Wild-ul substituie alte pictograme atunci când se poate forma o combinație câștigătoare, iar Scatter sau Bonus pot declanșa jocuri speciale.

Sloturile sunt clasice (cu 5 role și 3 rânduri), video (cu grafică modernă și structură variată a grilei), cu jackpot, cu bonusuri ș.a.m.d. Ele pot avea de la o linie de plată până la 253. Există exemple de jocuri cu peste 200.000 de modalități de câștig. Fiecare păcănea este încadrată într-o tematică. Și din acest punct de vedere vorbim despre o diversitatea impresionantă. Sunt sloturi cu fructe, cu animale, cu flori, cu prințese, cu pietre prețioase, cu animale subacvatice, inspirate din Egiptul Antic, din Legendele Olimpului, din filme, seriale, showbiz etc.

Cele mai populare jocuri de masă

Cele mai importante jocuri de masă, care nu lipsesc din niciun cazinou, sunt ruletă, blackjack și baccarat. Ele pot fi jucate în variantă electronică și în secțiunea live, unde sunt coordonate de crupieri profesioniști.

La toate tipurile de ruletă, jucătorul trebuie să ghicească „buzunarul” în care se va opri bila după rotire. Ruleta europeană are 37 de numere, de la 0 la 36. Se poate paria pe un număr (cotă 36), pe culoare roșu/negru (cotă 2.00), pe par/impar (cotă 2.00) sau pe anumite grupe de numere. La ruleta americană sunt aceleași cote, chiar dacă probabilitatea ca un pariu să fie câștigător scade, prin apariția simbolului „00”. Există și alte tipuri de ruletă, dar diferențele constau în opțiunile de pariere.

Blackjack este un joc cu cărți este foarte popular în întreaga lume. Fiecare carte are un anumit punctaj: cărțile între 2 și 9 au punctajul scris pe ele, cărțile de la 10 în sus (10, J, Q, K) au punctaj de 10, iar așii pot valora fie 1, fie 11, în funcție de ce avantajează jucătorul. Clientul cazinoului și dealerul primesc inițial câte două cărți, dar ei pot solicita cărți suplimentare având obiectivul de a acumula un punctaj mai mare decât cel al dealerului, dar fără a depăși valoarea 21. Dacă jucătorul primește un as și o carte de 10 puncte, face Blackjack și câștigă indiferent de mâna dealerului.

Baccarat se joacă în două persoane, ca și blackjack. Dealerul și jucătorul primesc câte două cărți. Cărțile 2-9 au valoarea afișată pe ele, cărțile 10, Q, J și K valorează 0 puncte, iar asul valorează totdeauna 1 punct. Obiectivul jocului este acela de a obține un punctaj de 9 sau cât mai aproape de 9. Dacă suma cărților este un număr format din două zecimale, atunci punctajul va fi reprezentat de a doua zecimală. De exemplu, dacă jucătorul are un 6 și un 5, atunci punctajul este de 1 (6 + 5 = 11 = 1). Cine are 0 puncte pierde automat (face Baccarat).

Sunt mai multe tipuri de poker video

Video Poker-ul este un joc electronic care nu și-a pierdut popularitatea, în ciuda „avalanșei” de jocuri noi. Jucătorul primește 5 cărți, obiectivul fiind de a obține una dintre combinațiile afișate în tabelul de plată. În acest sens, el poate schimba de la o carte la toate cărțile din mână, o singură dată. Cazinourile licențiate oferă mai multe variante de video poker, precum Deuces Wild, Joker Poker sau Deuces Wild.

Pe măsură ce industria de gambling progresează, oferta cazinourilor online este tot mai sofisticată, acestea transformându-se în cea mai importantă sursă de distracție de pe internet.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.