Venus, planeta iubirii, în Capricorn de pe 23 ianuarie 2024. Zodiile care descoperă devotamentul, onestitatea, loialitatea

venus revine
Shutterstock

Venus, planeta iubirii și a banilor, traversează zodia Capricorn între 23 ianuarie și 16 februarie. Urmează o perioadă în care vom căuta fericirea, armonia și echilibrul în relațiile afective, dar și iubirea pe termen lung.  

Venus în Capricorn aduce multă responsabilitate în relații, respect și crearea unei baze solide. Cu Venus în Capricorn descoperim devotamentul, onestitatea, loialitatea, seriozitatea în dragoste. De asemenea, Venus în tranzit prin Capricorn este prudentă, prevăzătoare și caută stabilitatea.

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Capricorn:

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul carierei, imaginii și statutului profesional și anunță o perioadă favorabilă afirmării și rezolvării unor chestiuni, care păreau să nu aibă rezolvare. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc și vei reuși să fii pe aceeași lungime de undă cu aceștia. În dragoste, îți dorești stabilitate.

Taur / Ascendent în Taur

Până pe 16 februarie, Venus, guvernatoarea ta, traversează sectorul perfecționării profesionale, educației superioare, călătoriilor și filosofiei de viață. Urmează o perioadă în care vei lua decizii pe baza unui mod de gândire rațional și poți înregistra succese în obținerea unor diplome sau susținerea unor examene. De asemenea, ai intenția să-ți programezi călătorii. Dacă ești în căutarea unui partener, îl poți întâlni într-o călătorie sau ieșind mai des în oraș.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În perioada 23 ianuarie-16 februarie, Venus, micul benefic, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Situația financiară se poate îmbunătăți. La fel și relația de cuplu, pentru că vei simți apropiere și stabilitate în cuplu.

Rac/ Ascendent în Rac

Până pe 16 februarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor. Venus aduce armonie, înțelegere în relație și împăcări. Dacă ești singur, este posibil să ai șansa să intri într-o relație pe termen lung.

Leu/ Ascendent în Leu

Până pe 16 februarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă în care vei aborda responsabil sarcinile de muncă. De asemenea, vei simți că muncești mai ușor. În următoarea perioadă vin spre tine propuneri de noi joburi.Și starea de sănătate se îmbunătățește.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În perioada 23 ianuarie - 16 februarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul aventurilor romantice, iubirii și fericirii. Ai șanse, în perioada următoare, să intri într-o relație serioasă, în care să simți siguranță sau cel puțin acest lucru îți dorești. Dacă faci parte dintr-un cuplu, încerci să-ți dedici mai mult timp partenerului sau persoanelor dragi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Până pe 16 februarie, Venus, guvernatoarea ta, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, pe care este posibil să-l schimbi, să investești în confort. De asemenea, ai nevoie să fii înconjurată de familie, pentru că-ți iei puterea și motivația de la cei dragi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv casa comunicării, învățării, gândirii. Până pe 16 februarie micul benefic ajută în interacționarea cu ceilalți. Ai noroc la informații utile și te exprimi clar și concis. Dacă ești în căutare de partener, s-ar putea să-l cunoști la un drum scurt, la un curs sau rezolvând o chestiune birocratică.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Până pe 16 februarie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Capricorn, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din alte colaborări. Dacă ești în căutare de job, pentru că Venus este stăpâna casei muncii, ai toate șansele să primești niște oferte, care să-ți aducă stabilitatea financiară.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus, micul benefic, începe să-ți traverseze casa personalității și-ți oferă farmec, armonie, bunătate, șarm și un caracter prietenos. Până pe 16 februarie ești tentată să-ți schimbi look-ul și garderoba, să investești mai mult în imaginea ta. De asemenea, Venus îți aduce și dispoziție de flirt și cuceriri, însă îți dorești o relație serioasă, de durată.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia Capricorn, până pe 16 februarie, prin casa frământărilor interioare și trecutului, vei analiza acțiunile tale în relația sentimentală. Posibil să stai mai retras, să cercetezi anumite înțelesuri ale vieții și vei simți o mare dorință să îi ajuți pe alții. Posibil să-ți aduci aminte de iubiri din trecut sau să începi o relație ascunsă.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Capricorn, respectiv casa prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, planurile și proiectele de viitor. Urmează o perioadă cu viață socială bogată și vei putea beneficia de pe urma asocierilor, însă vei fi foarte atentă cum îți alegi colaboratorii sau persoanele cu care vrei să începi un proiect. Venus aduce șanse și oportunități în demararea planurilor tale de viitor.

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea
Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se știe nimic despre băiatul care le însoțea

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine).  

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.

ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”
ÎPS Teodosie și-a exprimat public părerea despre donarea de organe. Pe care dintre acestea „nu este moral să le dăm”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-a exprimat public opinia despre donarea de organe, întrebat despre acest subiect în emisiunea la care participă cu regularitate, la un post de radio.