Horoscop 9 iulie 2022, cu Neti Sandu. Racii se vor întâlni cu cineva și vor forma un cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 iulie 2022, cu Neti Sandu. O zi amestecată. Apar neprevăzute, şi plăcute şi commeci commesa, dar una peste alta facem şi treabă, ne şi distrăm, c-avem nevoie de respiro.

Vibraţia zilei este 9 şi o să-ntelegem dintr-o privire care ne e drumul în viaţă!

 


HOROSCOP 9 IULIE 2022 RAC

 

O să vă găsiţi o modalitate ideală de a vă relaxa, poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, sau ieşiţi la un picnic, sau daţi o fugă la malul mării. Voi vă simţiţi în largul vostru, poate e ziua voastră de naştere, sau e o petrecere care vă imprima un vibe de zile mari. Vi se poate împlini un vis – să vă luaţi casă, ori să-ntâlniţi pe cineva şi să formaţi un cuplu! Fericit.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 LEU

 

E ceva treabă pe-acasă şi n-o să ieşiţi la nicio întâlnire până nu terminaţi tot ce v-aţi propus, ca să iasă totul lună de mâine-ncolo - mâine e destindere, nu se lucrează. O să vă străduiţi să le faceţi pe plac unor persoane apropiate şi alegeţi împreună destinaţia, petrecerea la care să vă duceţi. O veste bună, poate vă scoate cineva la plimbare, vă invită la mare, sau la munte – unde preferaţi.

Citește și
neti
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro


HOROSCOP 9 IULIE 2022 FECIOARĂ

 

Par să se cam încurce itzele şi o să vi se dea programul peste cap, dar oriunde v-aţi duce o să vă simţiţi bine şi veţi avea şi un anturaj pe gustul vostru. Se poate să vă suiţi în tren ca să nu va mai obosească şofatul şi o să aveţi parte de o excursie deconectantă. E un grup care vă scoate din zona de confort şi va duce la un concert, într-un parc de distracţii.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 BALANŢĂ

 

Vă daţi întâlnire cu prietenii, dar n-ar fi exclus să vă scoată la o discuţie şi un partener de afaceri care nu vrea să rateze şansă de a vă implica într-un proiect. O să vi se ceară un răspuns referitor la relaţia de cuplu care poate duce şi la căsătorie, dacă v-aţi convins pe deplin. În orice moment puteţi întâlni pe cineva care să vă fie alături şi toată viaţa, dacă o să ştiţi să-l păstraţi pe acest om.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 SCORPION

 

Vi se lansează tot felul de invitaţii pe la evenimentele mondene şi o să vă duceţi, dacă n-aveţi nimic în program, e animaţie la voi şi o să vă distraţi. Poate se contramandează o întâlnire, în favoarea alteia şi o să vă fie neaşteptat de frumos acolo unde veţi ajunge. Se poate să vă duceţi la o petrecere, şi bine-ar fi să nu daţi ocazia unor scene de gelozie, ca să nu vă certați.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

 

Se pare c-o să revină cineva care-a avut treabă prin alte țări şi o să vedeţi dacă poate fi compatibilitate, sau distanţă şi-a spus cuvântul. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care-şi doreşte o viaţă de cuplu stabilă şi se poate ajunge şi la căsătorie, cât de curând. Vă daţi întâlnire cu grupul şi o porniţi către mare, sau obiectivul o fi – muntele – la aer curat.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 CAPRICORN

 

Invitaţiile curg, vă puteţi duce la o nuntă sau e o aniversare la care v-ar prinde bine să ajungeţi că o să revedeţi oameni cu care-o să vă distraţi copios. Un posibil partener de afaceri vine cu o propunere care vă poate interesa şi o să vă consultaţi agenda profesională să ştiţi ce să-i spuneţi. E o petrecere la care vreţi neapărat să ajungeţi şi o să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti până-n prânz , după care – distracțieee.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

 

Aţi putea da o fugă la malul mării , sau la poalele unui munte ca să petreceţi o zi, două la aer curat, să admiraţi peisajele de vis. O petrecere în familie v-ar reuni pe toţi, după multă vreme şi o să aflaţi noutăţi, o să puneţi la cale o nuntă, un botez în perioada care urmează. Noutăţi, apare cineva care vă dă o veste bună, vă scoate dintr-un impas – emoţional, poate şi faceţi cinste.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 PEŞTI

 

Vin prietenii să vă ia pe sus, la o plimbare, la o mâncare bună la o terasă, la un grătar la iarbă verde, sau o să daţi o fugă la malul mării, să faceţi un volei pe plajă. În drumurile voastre puteţi întâlni pe cineva care să simtă c-aveţi atât de multe în comun c-aţi putea forma un cuplu. Poate va avea loc un declic sufletesc şi are loc o cerere în căsătorie, ori poate e vorba despre o împăcare.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 BERBEC

 

O să cheltuiţi cât aveţi, c-o să vă descurcaţi, voi, dup-aceea, important e să ieşiţi la distracţie cu familia, cu prietenii, să profitaţi de timpul liber comun. Se poate să se eschiveze nişte prieteni cărora le-oți fi cerut o mână de ajutor, dar se vor oferi alţii care să vă scoată dintr-o încurcătură. Se poate să cheltuiţi nişte bani c-aveţi o nuntă, ori un botez şi o s ava implicate în organizare.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 TAUR

 

Aveţi cu cine să ieşiţi la plimbare, se poate să plecaţi şi într-o staţiune de agrement şi să vă daţi întâlnire cu prieteni, rude şi să petreceţi 2, 3 zile la odihnă. E cineva care vă reproşează că nu petreceţi suficient timp împreună şi o să vedeţi dacă merită persoana respectivă. Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o să daţi o mână de ajutor ca e pentru copilul vostru.


HOROSCOP 9 IULIE 2022 GEMENI

 

E un grup care insistă să vă duceţi la malul mării şi să lăsaţi baltă toate treburile gospodăreşti, că tot voi o să le faceţi la-ntoarcere - oferiţi-vă acest cadou. O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să le faceţi surprize surprize alor voştri că e momentul să vă şi destindeţi, după atâta stres. O să găsiţi cea mai bună modalitate să vă destindeţi, să ajungeţi într-o staţiune de agrement, la relax.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Galerie de lux în finala Champions League! Partenerele starurilor de la Real Madrid și Borussia Dortmund, prezente pe Wembley
Citește și...
Horoscop 8 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care ia o decizie importantă în privința căsătoriei
Horoscop 8 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care ia o decizie importantă în privința căsătoriei

O să facem și treabă, o să ne distrăm că e timp pentru toate și nu vrem să ratăm nimic din ce e important. Vibrația zilei este 8 și e bine să fim noi strânși la pungă.

Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar

O zi destul de bună. O să reglăm niște situații care ne-au tot deranjat în ultima vreme și o să ne recăpătam echilibrul, armonia interioară. Vibrația zilei este șapte și o să dăm dovadă de înțelepciune, că am valorificat experiențele.

Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus
Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus

O să ne dăm tot interesul să ne păstrăm calmul şi echilibrul ca să extragem esenţialul din tot ce ni se întâmplă. Vibraţia zilei este 6 şi armonia e fără călăuzitor!

Recomandări
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut
Unde a fost găsit cadavrul unuia dintre românii luați de ape, în Italia. Descoperirea făcută după ce nivelul râului a scăzut

Autoritățile din Italia au anunțat că au găsit trupurile a doi dintre cei tineri de origine română dispăruți în apele râului Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.