(P) Uită de alte treninguri - Nike Tech Fleece este noul lider al confortului și stilului

advertorial

Îți plac treningurile? Te înțelegem perfect!

Pantalonii și bluzele de trening sunt unele dintre cele mai confortabile elemente ale unui outfit. În plus, acestea și-au asigurat deja locul în moda stradală. Ești genul de persoană care acordă atenție atât confortului, cât și designul? Alegi acest tip de articol vestimentar pentru aceste două caracteristici? Atunci descoperă treningurile Nike Tech Fleece confecționate dintr-un material special, care au croieli moderne minimaliste. Vrei să afli mai multe despre liderul confortului și stilului? Citește în continuare!

Materialul special Nike Tech Fleece

Confortul unic asigurat de treningurile Nike Tech Fleece se datorează în principal materialului din care sunt confecționate. Tech Fleece este un material inovator cu două fețe, dezvoltat de brandul Nike, care combină materialul fleece tradițional cu tehnologiile moderne. Bluzele de trening și pantalonii din Nike Tech Fleece sunt călduroase datorită proprietăților excepționale de izolare. Acestea permit o bună circulație a aerului și garantează o mare libertate de mișcare datorită elasticității materialului. Mai mult de atât, Nike Tech Fleece este foarte ușor, întrucât nu se simte greu pe corp și este confortabil atunci când este purtat în fiecare zi. Toate cele de mai sus fac ca Nike Tech Fleece să fie un material foarte bun pentru articolele vestimentare de antrenament. Însă, așa cum am menționat deja, treningurile Nike Tech Fleece sunt potrivite și stilului streetwear.

Pantaloni și bluză de trening Nike Tech Fleece – un set perfect

Preferi să porți pantaloni jogger și bluze de trening separat sau îți plac seturile? Indiferent care este răspunsul tău, merită să cumperi atât o bluză, cât și o pereche de pantaloni din colecția Nike Tech Fleece. Nike oferă versiuni ale treningurilor pentru ea, pentru el și pentru juniori. Pantalonii jogger pentru bărbați, femei și copii de la Nike Tech Fleece au design versatil, croială conică și buzunare încăpătoare. Însă partea reprezentativă a colecției acestui gigant streetwear este bluza de trening. Cea cu fermoar are glugă cu model chevron inspirat de legendara jachetă Windrunner. Acest tip de articol vestimentar este asociat cu stilul clasic al brandului și face trimitere la elementele clasice ale streetwear-ului. Pantalonii și bluzele de trening de la Nike Tech Fleece sunt disponibile pe diferite culori, dar cele mai populare sunt nuanțele simple și versatile. Pantalonii de trening pe negru și gri de la Nike Tech Fleece sunt, fără îndoială, cele mai bune opțiuni.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Treninguri Nike Tech Fleece - cum să le asortezi?

Așa cum am menționat mai devreme, pantalonii și bluzele de trening Nike Tech Fleece arată bine indiferent dacă se poartă ca set sau separat. Dacă dorești să creezi un „look total” confortabil cu un trening, alege-ți perechea favorită de sneakers, de preferat de la Nike, și ești gata de plecare. Pantalonii jogger Nike Tech Fleece purtați separat vor arăta grozav cu tricouri și hanorace din celelalte colecții Nike. Cât despre bluzele de trening Nike Tech Fleece, acestea pot fi purtate cu blugi, colanți, pantaloni evazați care, încet-încet, revin în trend, sau cu fuste. Atunci când creezi outfit-uri urbane cu treningurile Nike Tech Fleece, nu uita de accesoriile streetwear: șapcă, pălărie tip pescar, borsetă sau rucsac cu logo-ul unui brand binecunoscut care îți va completa perfect fiecare ținută.

Din garderoba ta încă lipsesc treningurile Nike Tech Fleece? E timpul pentru o schimbare! Pantalonii și bluzele de trening ultra confortabile și pline de stil, confecționate din material inovator, pot fi găsite online și în magazinele fizice JD Sports - un nou gigant al streetwear-ului pe harta României.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.