Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Patru puncte de prim ajutor pentru timisorenii doborati de canicula. Unde sunt amplasate

Canicula

 De astazi, timisorenii care vor sa se racoreasca cu un pahar de apa rece, au la dispozitie patru puncte de prim ajutor climatizate, pentru a se adaposti pentru cateva momente de caldura inabusitoare.

 Punctele de prim ajutor vor fi amplasate in patru locatii din Timisoara: Piata 700, Piata Badea Cartan, in incinta Postei Romane si in interiorul cladirii care adaposteste Gara de Nord.

Dana Spac, purtator de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Timis: “Voluntari de la Crucea Rosie se vor afla in aceste puncte, deschise in intervalul orar 11-17, si vor oferi apa potabila pentru cei care au nevoie. Spatiile sUnt climatizate si vor fi semnalizate cu indicatoare specific”.

Punctele de asistenta sunt o forma de ajutor pentru persoanele care acuza disconfort termic si au nevoie de apa si ragaz in spatiu inchis si asistat, dar atentie, nu suplinesc asistenta medicala de urgenta si nici consultatia pe care o poate oferi un medic.

Unitatile de primiri urgente din toate unitatile medicale din Timis sunt pregatite pentru interventii, la fel si serviciile de ambulanta.

De la inceputul saptamanii. Temperaturile in Vestul tarii au crescut brusc, termometrele ajungand sa arate chiar si 36 de grade Celsius.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Iunie 2013
Citeste mai multe despre: caldura, puncte de prim ajutor, timisoara, DSP,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed