Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Distractie, flori si cadouri! De 8 Martie, doamnele si domnisoarele din Romania sunt in centrul atentiei

Embed:

Doamnele si domnisoarele sunt in centrul atentiei. E ziua femeii, asa ca pregatirile sunt in toi peste tot, de la localurile unde vor fi organizate petreceri pana la florarii.

Unii barbati au luat atitudine inca de luni noapte si au cumparat buchete, pentru care partenerele ii vor rasplati cu siguranta cu un zambet larg.

Altii au repetat miscari de dans, deoarece marti seara au misiunea de a incinge atmosfera in cluburi, acolo unde vor ajunge sarbatoritele dornice sa se distreze.

Pregatirile pentru petrecerile de 8 martie erau in toi in majoritatea localurilor din Capitala.

La subsolul unui local, de pilda, va fi permis numai accesul doamnelor. Administratorii au pregatit o surpriza speciala dedicata reprezentantelor sexului frumos care le vor calca pragul: o trupa de baieti va incinge atmosfera toata noaptea.

Beatrice Anton, managerul unui local: "Rezervari sunt in proportie de suta la suta, pe langa trupa de striptease, avem o surpriza din partea casei."

Multe domnisoare au batut deja in cuie programul pentru diseara.

"Sa petrecem cu baietii, vom fi in jur de 15-20 de fete, majoritatea suntem singure, iar cele care nu sunt singure le furam, intre noi ne vom face cadouri, n-are cine sa ne faca. Barbatii ne-au parasit."

Ziua femeii este una mult asteptata si de florari. Azi-noapte, acestia puneau la punct buchete, asezau vazele cu flori si faceau de zor calcule. Mai ales ca, inca de aseara, au aparut clientii.

Pretul unei zambile porneste de la 2 lei, pentru o lalea mai adaugati un leu, un trandafir costa de la 7 lei in sus, iar buchetele impresionante sunt si cateva sute de lei.

Florarii s-au pregatit cu sute de flori pentru ziua de astazi. Incepand de la lalele, garofite, trandafiri. In consecinta, e bine ca data de 8 Martie sa-i gaseasca pregatiti sau cel putin cu buzunarele pline pe cei care vor sa fac o doamna fericita. 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: 8 Martie, flori, preturi, distractie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed