Distractie, flori si cadouri! De 8 Martie, doamnele si domnisoarele din Romania sunt in centrul atentiei

Ultimul update: Vineri 11 Martie 2016 07:04
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016 08:04
Categorie: Social

Doamnele si domnisoarele sunt in centrul atentiei. E ziua femeii, asa ca pregatirile sunt in toi peste tot, de la localurile unde vor fi organizate petreceri pana la florarii.

Unii barbati au luat atitudine inca de luni noapte si au cumparat buchete, pentru care partenerele ii vor rasplati cu siguranta cu un zambet larg.

Altii au repetat miscari de dans, deoarece marti seara au misiunea de a incinge atmosfera in cluburi, acolo unde vor ajunge sarbatoritele dornice sa se distreze.

Pregatirile pentru petrecerile de 8 martie erau in toi in majoritatea localurilor din Capitala.

La subsolul unui local, de pilda, va fi permis numai accesul doamnelor. Administratorii au pregatit o surpriza speciala dedicata reprezentantelor sexului frumos care le vor calca pragul: o trupa de baieti va incinge atmosfera toata noaptea.

Beatrice Anton, managerul unui local: "Rezervari sunt in proportie de suta la suta, pe langa trupa de striptease, avem o surpriza din partea casei."

Multe domnisoare au batut deja in cuie programul pentru diseara.

"Sa petrecem cu baietii, vom fi in jur de 15-20 de fete, majoritatea suntem singure, iar cele care nu sunt singure le furam, intre noi ne vom face cadouri, n-are cine sa ne faca. Barbatii ne-au parasit."

Ziua femeii este una mult asteptata si de florari. Azi-noapte, acestia puneau la punct buchete, asezau vazele cu flori si faceau de zor calcule. Mai ales ca, inca de aseara, au aparut clientii.

Pretul unei zambile porneste de la 2 lei, pentru o lalea mai adaugati un leu, un trandafir costa de la 7 lei in sus, iar buchetele impresionante sunt si cateva sute de lei.

Florarii s-au pregatit cu sute de flori pentru ziua de astazi. Incepand de la lalele, garofite, trandafiri. In consecinta, e bine ca data de 8 Martie sa-i gaseasca pregatiti sau cel putin cu buzunarele pline pe cei care vor sa fac o doamna fericita. 

Femeile din Capitala au invadat cluburile la petrecerile de 8 martie. S-au distrat alaturi de dansatori si au filmat momentul

Femeile din Capitala au invadat cluburile la petrecerile de 8 martie. S-au distrat alaturi de dansatori si au filmat momentul

asistati social

Programul "Prima chirie", lansat de Guvern în urmă cu mai bine de două luni, la un pas de eşec

Adevăratul motiv pentru care a fost anulată licitația pentru autobuze noi în București

România, afectată grav de secetă. Cultivatorii din sudul țării sunt disperați

Coadă buletine

Cozi interminabile și la schimbatul buletinelor

Zeci de muncitori protestează în Târgoviște. Nemulțumirile lucrătorilor

Vânzătorii de pepeni ignoră complet legea privind etichetarea