Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O fetita de doar patru ani a ramas cu rani pe tot corpul din cauza airbagului din avion. Cat de mare este despagubirea

airbag avion

Daisy James, o fetita de numai patru ani, care calatorea cu un avion al companieie Virgin a fost ranita atunci cand airbagul montat in centura de siguranta s-a declansat accidental. Fata ei era “de trei ori mai umflata” decat normalul.

Daisy calatorea cu bunica ei, din Washington DC la Londra. Cele doua s-au imbarcat in zborul Virgin Airlines. La cateva mintute dupa aceea, airbagul montat in centrura de siguranta s-a declansat accidental si a ranit-o pe fetita, lasandu-o cu arsuri pe fata, piept si coapse. Fata ii era “de trei ori mai umflata” decat normalul, iar Daisy nu mai putea sa vorbeasca. Copila plangea, era speriata si din cauza acestui incident a inceput sa aiba chiar cosmaruri, conform Mirror. Imediat ce au aterizat, fetita a fost dusa la spital.

Mama a dat in judecata compania si dupa patru ani de procese a obtinut o despagubire din partea companiei aviatice. Suma nu a fost data publicitatii, dar este de ordinal sutelor de mii de dolari.

“Nu mi-a venit sa cred can am vazut-o pe Daisy la aeroport. Sunt inca foarte revoltata.” a declarat Gillian James, mama fetei.

Airbagurile in avion sunt montate in centura de siguranta pentru ca in cazul unui impact minor sa amelioreze socul. Printre companiile care folosesc acest sistem de siguranta se afla: Alitalia, Air France, American Airlines, British Airways, Emirates, Swiss Air, Virgin Airways si altele.

Foto: Captainm

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: fetia, arsuri, airbag, avion, Virgin Airlines,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed