Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Incubatoarele pentru noua Maternitate din Falticeni, transportate cu tractorul de la Salubritate: "A fost dezinfectat"

Maternitatea Falticeni

Vineri, in orasul Falticeni, din judetul Suceava, va fi inaugurata o noua maternitate, eveniment la care este asteptat si ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

In graba pregatirii importantului eveniment, autoritatile locale au uitat de proceduri si masuri de securitate sau igiena si au transportat incubatoarele pentru bebelusi de la vechea la noua maternitate cu tractorul cu remorca de la Salubritate.

Presa locale a publicat dovezi foto si video in acest sens, in imagini vazandu-se foarte clar ca aparatura nici macar nu a fost ambalata.

Autoritatile, insa, dau asigurari ca totul s-a facut in conditii de igiena...

Managerul Spitalului Municipal Falticeni, dr. Vlad Morariu, a declarat pentru Monitorul de Suceava:

”Am spalat remorca de mai multe ori cu apa si sapun, am dezinfectat-o, am pus burete, am pus folie si carton dedesubt si inainte de a fi instalate toate materialele sunt spalate si dezinfectate. Maine facem prima nebulizare (n.r. metoda de dezinfectie prin pulverizare de ceata rece sau calda, considerata foarte eficienta in eliminarea bacteriilor si virusurilor periculoase), iar joi a doua, dupa care DSP face recoltarea de probe. Eu sunt sigur ca nu vor fi probleme”, ne-a declarat dr. Morariu, care a recunoscut, totusi, ca mijlocul si modalitatea de transport alese de subordonatii sai ”poate n-au fost cele mai potrivite”.

Sursa foto si video: monitorulsv.ro
 

 

 

Sursa: Monitorul de Suceava, Data publicarii: 17 Mai 2017
Citeste mai multe despre: maternitate, falticeni,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed