Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ponta, intalnire la varf in PSD. Ce spune Liviu Dragnea despre rolul fostului premier in partid

Victor Ponta si Liviu Dragnea, razand, in campania electorala 2014 FOTO AGERPRES

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca in cursul zilei de luni urmeaza sa aiba o intrevedere, la sediul partidului, cu fostul premier Victor Ponta.

Potrivit lui Dragnea, "PSD are nevoie de Victor Ponta".

"Am avut multe, multe discutii cu Victor in ultima perioada, in ultimele saptamani. Maine o sa ne vedem si am hotarat sa ne vedem la partid. Este o informatie publica. Vine (la sediul PSD - n.r.) special ca sa ne vedem pentru ca vreau sa vedem care sunt modalitatile, mecanismele, mijloacele prin care sa lucram impreuna. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un presedinte de partid foarte bun si echipa pe care am facut-o ani de zile poate sa functioneze in continuare, in opinia mea", a declarat Dragnea la Antena 3.

El a completat ca l-a incurajat pe fostul prim-ministru sa infiinteze o fundatie, considerand ca acesta are anumite calitati si ar fi "pacat sa se iroseasca".

"Este un lucru firesc infiintarea acestei fundatii. Mi-a promis ca ma invita cand va fi lansata aceasta fundatie si as vrea cu mare drag sa fiu langa el. L-am incurajat si il incurajez sa faca aceasta fundatie pentru ca nu poate sa aduca decat bine. Poate sa ajute si Romania. Are foarte mare experienta, foarte multe cunostiinte Victor Ponta, pe care trebuie sa le foloseasca. E pacat sa se iroseasca. Nu are niciun fel de legatura cu vreun proiect politic. inainte sa vorbeasca despre fundatie Victor Ponta, am vorbit impreuna lucrul acesta. Am stiut despre ea, mi-a explicat. intr-adevar exista, dar nu sunt suparat din cauza asta, oameni din anumite zone care doresc ca eu si Victor Ponta sa ne certam. Nu intram in capcana asta", a spus Dragnea.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Liviu Dragnea, Victor Ponta, PSD, intalnire,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed