Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Controversatul sef al Cancelariei Prezidentiale ar putea pleca de la Cotroceni. Ce functie i se pregateste lui Mihalache

Embed:

Consilierul prezidential Dan Mihalache si-ar putea schimba in curand locul de munca.

El ar putea lasa Palatul Cotroceni pentru o noua functie, potrivit Hotnews. Recent, i s-ar fi propus postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie.Dar nu exista o confirmare oficiala ca politicianul va parasi Administratia Prezidentiala. Postul de ambasador la Londra este liber dupa ce Mihnea Motoc a fost numit ministru al Apararii, in guvernul Ciolos, in noiembrie 2015.

Mihalache a fost numit sef al cancelariei prezidentiale de catre Klaus Iohannis, desi a fost contestat de multi sustinatori ai presedintelui, deoarece ani buni a facut parte din FSN/FDSN/PDSR/PSD, fiind consilier al lui Adrian Nastase si un apropiat al lui Victor Ponta. In 2009 a trecut la liberali si a condus campania electorala a lui Crin Antonescu pentru alegerile prezidentiale. A devenit apoi consilier politic al presedintelui PNL si Secretar General Adjunct al Guvernului.

Dan Mihalache cu Adrian Nastase la PSD

In 2012, Agentia Nationala de Integritate l-a acuzat de incompatibilitate, pe motiv era in acelasi timp si administrator al unui SRL. Mihalache l-a atacat atunci dur pe seful ANI, numindu-l „jigodie frustrata”. Ulterior, a fost demis de premierul Ponta, dar a castigat procesul in care a contesta decizia ANI.

In 2015, Mihalache a castigat o popularitate nedorita dupa aparitia in presa a unei fotografii care l-ar fi suprins dormind in timpul unei intalniri oficiale in Serbia.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed