Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Basescu a dat cu mere in membrii partidului sau. Ce a spus despre o posibila candidatura in Capitala

Presedintele PMP, Traian Basescu, participa la lansarea candidatilor PMP la alegerile locale, la Iasi.

Fostul presedinte a facut show la doua intalniri electorale din Moldova.

Basescu a participat, sambata, la Vaslui, la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara (PMP) in judet pentru alegerile locale din vara acestui an. Potrivit news.ro, inainte de intrarea in Casa de Cultura, un localnic a strigat catre Basescu: "La puscarie, bisnitarule! Mai vinzi guma de mestecat? Hotule”. Desi nu i-a replicat in mod direct, fostul presedinte a spus in timp ce urca scarile: "Of! Iar v-a trimis Antena 3?! Oare unde vrea sa ajunga?!”

Dupa discursul de inceput, liderul PMP a scos din buzunarul de la piept Constitutia, pe care a inceput sa o fluture in mana si sa le explice candidatilor ca, in toata campania electorala, vor trebui sa o poarte in permanenta cu ei, nu inainte de o invata. Inainte de a parasi sala, Traian Basescu a inceput sa arunce, pe fundalul sonor al melodiei "Iarba verde de acasa”, cu merele din cele doua cosuri de pe scena catre membrii de partid aflati in sala. Intrebat in drum spre coloana oficiala cu care venise la Vaslui daca va candida la Primaria Capitalei, presedintele a replicat scurt: "Vedem”.

Mai tarziu, la Iasi, Basescu le-a cerut candidatilor partidului pentru primariile din judet sa intre in campanie cu mentalitatea invingatorului. "Nu poti sa intri in competitie si sa-ti propui locul doi sau trei. O sa spuneti ca PMP e un partid mic. Si ce daca? Nu e chiar asa de mic. Trebuie sa plecam de la mentalitatea invingatorului. In anul 2000, eram plecat cu treburi la Targu Mures, cand m-a sunat liderul PD de atunci, Petre Roman, sa ma cheme repede la Bucuresti. Am luat primul avion si m-am dus la sediu, iar Roman mi-a spus ca partidul e la patru la suta pe Bucuresti, iar candidatul la primarie avea doar unu la suta. Mi-a spus: «Traiane, trebuie sa candidezi, sa ridici scorul PD». Nimeni nu-mi dadea vreo sansa, dar eu voiam sa castig, nu doar sa scot un procent bun pentru partid”, a declarat Traian Basescu.

"Vechile partide vor veni cu toate gogosile, cu drum spre Luna si cate si mai cate. Sa facem o campanie cinstita, cu proiecte care pot fi implementate daca vom castiga alegerile”, a mai spus fostul presedinte.
 

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 26 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed