Un miting blocheaza in weekend traficul in Bucuresti. 25.000 de persoane, asteptate in Piata Victoriei

Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 16:07
Categorie: Actualitate
miting

Duminica, intre orele 11:00 si 18:00, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza un miting in Piata Victoriei din Capitala, la care anunta prezenta a aproximativ 25.000 de persoane.

Duminica incepand cu ora 7,30, va fi restrictionat traficul rutier pe sos. Kiseleff, intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei; circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier, pe doua benzi de circulatie pe sens, intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu.

De asemenea, sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti - sos. Nicolae Titulescu, catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu, va fi mentinut restrictionat pana la finalizarea activitatilor.

Pe str. Paris, traficul va fi directionat, doar spre bd. Aviatorilor, iar pe breteaua Iancu de Hunedoara traficul rutier va fi directionat doar spre bd. Aviatorilor.

Ca rute alternative, Brigada Rutiera recomanda bd. Aviatorilor - bd. Beijing - str. Nicolae Caramfil - bd. Aerogarii - DN1; bd. Ion Mihalache - bd. Maresal Averescu - bd. Marasti - Piata Montreal - DN1.

"Brigada Rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, in aceasta perioada, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa utilizeze rutele ocolitoare. Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila", se arata in comunicat.
 

miting Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Agerpres

Miting de sustinere pentru Beke Istvan. Oamenii s-au adunat chiar in piata unde extremistul ar fi urmat sa detoneze o bomba

Miting de sustinere pentru Beke Istvan. Oamenii s-au adunat chiar in piata unde extremistul ar fi urmat sa detoneze o bomba

Canabis

Un maior SRI a fost prins în flagrant când vindea canabis

Incendiu puternic la un vagon din Gara Basarab din Capitală

Accident pe Valea Oltului: o mașină a izbit un camion plin cu butelii

retinere Ilie Liviu Dragne

Ilie Dragne, chemat din nou la DNA pentru a fi audiat

Corneliu Bârlădeanu s-a retras din funcția de Episcop al Hușilor

Dezvăluirile făcute de mama femeii care s-a aruncat, cu copiii, în fața trenului