Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Si-a construit un imperiu in lumea fitness-ului la 24 de ani. Cum arata femeile pe care le-a ajutat sa slabeasca

Kayla Itsines

Kayla Itsines are doar 24 de ani, dar a devenit o adevarata senzatie pe Instagram dupa ce a inceput sa posteze imagini cu transformarile clientelor sale. Este antrenoarea personala a Jessicai Alba si a ingerasului Victoria’s Secret Candace Swanepoel.

Kayla este, in acest moment, cel mai cunoscut nume din lumea fitness-ului. Tanara si-a transformat stilul de viata intr-un business de succes cu ajutorul retelelor de socializare.

Totul a inceput de la imaginile cu transformarile clientelor sale postate pe Instagram. Kayla era antrenor personal si isi documenta viata de zi cu zi pe Instagram. Jobul ei s-a transformat intr-o afacere in momentul in care iubitul ei i-a sugerat sa posteze si video-uri cu exercitiile sale.

Kayla Itsines

Acum, ea si-a lansat o aplicatie prin care oricine poate urma programul conceput de ea, care dureaza 28 de minute.

“Nu simt ca este un business. Totul s-a intamplat atat de repede incat pentru mine este in continuare o comunitate. Nu sunt eu deasupra tuturor – crestem impreuna, ca o familie”, a declarat ea intr-un interviu.

De altfel, succesul ei consta tocmai in faptul ca nu este doar vorba de ea. In prezent, comunitatea ei are 4,6 milioane de membri, pe care ii numeste Kayla's Army (n.r. Armata lui Kayla).

 

Sursa: Business Insider, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Kayla Itsines, antrenoare, fitness, Instagram,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed