Nepoata imparatului Japoniei renunta la privilegii pentru a se marita cu un "muncitor". Cum s-au cunoscut Mako si Kei

Ultimul update: Sambata 20 Mai 2017 07:05
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2017 12:03
Categorie: Internaţional
Printesa Mako - Getty

Printesa Mako, nepoata imparatului Akihito, va renuntat la titluri si statutul privilegiat pentru a se casatori cu barbatul pe care il iubeste, un simplu "muncitor turistic pe plaja".

Printesa Mako si viitorul sot au studiat la aceeasi universitate, insa s-au cunoscut intr-un restaurant. Tanara de 25 de ani a fost cucerita iremediabil de Kei Komuro, un tanar atletic, care schiaza, canta la violina si gateste, relateaza Daily Mail.

In clipa in care Mako va spune DA, isi va pierde statutul de acum si va deveni un cetatean de rand, potrivit traditiei japoneze.

Mako si Kei s-au intalnit in urma cu 5 ani, iar in ultimele luni au fost nedespartiti. Kamuro a interpretat rolul unui print al marii, intr-o campanioe de promovare a turismului pe plajele din prefectura Kanagawa.

Mako nu se afla in linia succesiunii la tron, pentru ca este femeie, insa tatal ei si fratele mai mic il vor urma pe Akihito, ocupand locurile 2 si 3 in ierarhie, dupa unchiul tinerei - Printul Naruhito.

Mako este primul membru al familiei imperiale japoneze care a studiat la universitate, urmand si cursuri de master in Marea Britanie. Acum, ea lucreaza la Muzeul Universitatii din Tokio.

Chiar daca nu va ajunge niciodata pe tron, Mako are foarte multe indatoriri oficiale, insa va scapa de ele dupa nunta care va respecta tot ritualul imparatilor Japoniei.

"Zilele Culturii Japoneze" la Bucuresti: workshop-uri de sushi si ikebana, demonstratii de kendama, anime, ceremonia ceaiului

FULLSCREEN
Nepoata imparatului Japoniei renunta la privilegii pentru a se marita cu un "muncitor". Cum s-au cunoscut Mako si Kei
  • /

Sursa: Daily Mail

grecia

Turiștii români din Grecia nu sunt speriați de incendiile devastatoare

Rege înmormântat la un an de la deces

Unde să te muți ca să trăiești bine. Topul orașelor cu cel mai ridicat nivel de trai

Roman Polanski

Încă o femeie afirmă că a fost agresată sexual de Roman Polanski

Celebrul Big Ben ia o pauză de 4 ani

Bărbatul care și-a înfipt un cui în inimă și a supraviețuit