Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Fiica sotiei lui Macron a ajuns in atentia presei din Franta. De ce este comparata Tiphaine cu Ivanka Trump

Fiica vitrega a lui Macron este comaparata cu Ivanka Trump

Fiica vitrega a presedintelui ales al Frantei este comparata cu Ivanka Trump.

Casnicia presedintelui Macron, in varsta de 39 de ani, cu sotia sa Brigitte (64 ani) cu 25 de ani mai mare a stranit un val de reactii in presa din intreaga lume.

In ciuda speculatiilor create in jur relatiei lor, Macron a continuat cu orice ocazie sa-si exprime iubirea si recunostinta fata de femeia care i-a fost altaturi intreaga viata.

Presedintele Frantei a marturist ca are o familie foarte frumoasa, iar dovada este chiar relatia apropiata pe care acesta o are cu fiica sa vitrega, Tiphaine Auziere.

Tanara a atras si simpatia presei americane, care i-a comparat frumusetea cu cea a Ivankei Trump.

Fiica vitrega a lui Macron este comaparata cu Ivanka Trump

Presa engleza scrie ca Tiphaine a avut o influenta pozitiva asupra imaginii lui Macron din timpul campaniei electorale. Jurnalistii de la Vogue sustin ca activitatea tinerei poate fi comparata cu ceea ce a facut Ivanka pentru Donald Trump in timpul cursei electorale. Pe langa abilitatile diplomatice ale celor doua, jurnalistii au apreciat faptul ca cele doua se aseamana - fiind "tinere, blonde si frumoase", noteaza Gala.fr.

Jurnalistii sustin ca atat Ivanka cat si Tiphaine s-au vazut nevoite sa ia atitudine pentru a salva imaginea publica a tatilor lor, ceea ce le-a adus "un rol in politica".

Tiphaine se deosebeste de Ivanka prin prisma faptului ca ea nu a facut parte din partidul tatalui sau vitreg, En Marche!, ci a ales sa-l sprijine si sa-l incurajeze din pozitia sa de membru al familiei.

 

Sursa: Gizmodo / Gala.fr, Data publicarii: 18 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Macron, brigitte, ivanka trump, Tiphaine Auziere.,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed