Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Decapitata in piata publica pentru ca si-ar fi ucis fiica vitrega. Ce striga femeia in momentul executiei. FOTO

Arabia Saudita, documentar decapitari

Cinci corpuri decapitate si expuse intr-o piata publica, agatate de doua macarale. Asa incepe un documentar despre viata in Arabia Saudita, realizat recent de o televiziune britanica.

Cele cinci trupuri au apartinut unor hoti, care au fost pedepsiti pentru fapte ilegale prin decapitare intr-un loc public, iar apoi expuse la inaltime pentru cateva zile.

Documentarul, "Saudi Arabia Uncovered", contine imagini explicite tocmai pentru a atrage atentia asupra regiumului saudit.

O alta secventa surprinde momentul in care o femeie, imbracata in negru, este pusa la pamant si decapitata de un politist saudit, dupa ce fusese condamnata pentru uciderea fiicei sale vitrege.

Arabia Saudita, documentar decapitari

Femeia este executata in fata multimii, in timp ce isi striga nevinovatia: "Nu am facut-o eu"

Filmul prezinta tot ceea ce se intampla in piata din capitala saudita, numita "Piata Chop Chop" tocmai pentru ca acolo au loc decapitarile.

In multe din imaginile prezentate in documentar se observa ca femeile sunt tratate ca niste sclave, lovite si imbrancite fara niciun motiv real.

Arabia Saudita, documentar decapitari

Documentarul a fost realizat pentru a atrage atentia asupra unui regim dictatorial intr-o tara in care nu exista drepturi egale intre barbati si femei.

Filmul a fost realizat de televiziunea ITV, Marea Britanie, si va fi difuzat marti seara.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Arabia Saudita, documentar decapitari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed