Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Daca Trump castiga alegerile, noi ne mutam in Canada". Oferta inedita a unui canadian pentru americanii razvratiti

Embed:

"Daca Trump castiga alegerile prezidentiale, noi ne mutam in Canada". Asa obisnuiau sa glumeasca pana de curand americanii.

De cateva zile insa, totul pare sa devina serios. Drept dovada, un canadian are un site si ofera nemultumitilor ocazia de a se refugia de politicile lui Trump pe o insula. Iar cererile nu au intarziat sa apara si chiar in numar foarte mare.

Donald Trump a iesit invingator dupa asa-numita "super-marti", cand a castigat in sapte din statele in care au fost organizate alegeri primare saptamana trecuta. Desi pare a fi candidatul republican favorit pentru cursa finala, sunt si americani care nu suporta ideea ca magnatul imobiliarelor sa devina sef la Casa Alba. Pentru nemultumiti, un canadian a venit cu o oferta - ei se pot refugia pe o insula.


Rob Calabrese, creatorul siteului:
"Cum am inceput sa am cereri serioase, acest lucru nu a mai fost o gluma. Ne confruntam cu o problema serioasa daca oamenii au ajuns sa fie interesati sa se mute aici."

fuga Trump

Barbat: "Nu cred ca americanii glumesc, cand isi propun un lucru, il duc pana la capat."

Opt sute de mii de oameni au accesat deja pagina de internet, iar cererile pentru un loc pe insula nu mai contenesc sa apara.

Femeie: "Avem o receptioniera care primeste de obicei doua cereri pe zi. Acum a fost nevoie de cinci persoane angajate full-time pentru a putea analiza toate cererile."

Situatia a fost luata in serios de televiziunile si radiourile din Canada, dar si de locuitorii din zona.

Barbat: "Nu ne deranjeaza sa primim refugiati, avem nevoie de ei. Avem nevoie de oameni, in general."

Barbat: "Sunt foarte bine bine-veniti! Americanii vin aici de ani de zile. Noi ii iubim. Cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine."

Rob Calabrese: "Trebuie sa stie ca aici nu ne aflam in insulele Caraibe, avem si iarna in Canada."

Ar ma fi insa o sansa pentru razvratiti. In tabara democratilor, favorita este Hillary Clinton, iar statisticile arata ca daca in cursa pentru Casa Alba raman Clinton si Trump, atunci democrata va iesi invingatoare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Donald Trump, Canada, americani, SUA, Casa Alba,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed