Cuplul Obama, invitat la tango in timpul dineului oferit de presedintele Argentinei. Cum s-a descurcat presedintele. VIDEO

Ultimul update: Duminica 27 Martie 2016 07:03
Data publicarii: Joi 24 Martie 2016 08:23
Categorie: Internaţional

Presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle s-au lasat antrenati intr-un tango argentinian cu parteneri diferiti in timpul dineului oferit miercuri de seful statului argentinian Mauricio Macri, potrivit agentiilor internationale de presa.

Obama a sovait un pic inainte de a da curs invitatiei lansate de dansatoarea Mora Godoy, dar a revenit rapid asupra deciziei si a facut cativa pasi de tango alaturi de partenera sa. In acest timp, Michelle Obama si-a exersat talentele alaturi de dansatorul de tango argentinian José Lugones.

Presedintele american 'mi-a spus ca nu stie cum sa danseze (tango), i-am spus ca trebuie doar sa ma urmeze', a relatat ulterior Mora Godoy. 'Mi-a zis 'Ok' si a inceput sa danseze. In cele din urma, eu am fost cea care l-am urmat pentru ca este un foarte bun dansator', a marturisit dansatoarea pentru ziarul argentinian La Nacion.

Inaintea dineului cu presedintele Mauricio Macri la centrul cultural Kirchner, Barack Obama a rostit un scurt discurs in care l-a citat pe scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, potrivit caruia 'in aceasta tara avem dreptul inviolabil la speranta'.

Presedintele Obama a inceput joi a doua si ultima zi a vizitei sale in Argentina, care a coincis cu actiunile de comemorare ocazionate de implinirea a 40 de ani de la lovitura de stat din 1976.

 

Watch President Obama dance the tango after accepting an invitation during a state dinner in his honor in Buenos Aires, Argentina.

Posted by NBC News on Wednesday, March 23, 2016

 

Obama a cerut ridicarea embargoului impus Cubei. Reactia lui Raul Castro, dupa ce a fost intrebat de detinutii politici

Obama a cerut ridicarea embargoului impus Cubei. Reactia lui Raul Castro, dupa ce a fost intrebat de detinutii politici

Taifun China

Taifunul Hato a lovit China și Hong Kong: 3 morți

Donald Trump: ”Cred ca Kim Jong-un începe să ne respecte”

Prinţii William şi Harry, mărturisiri despre moartea mamei lor, Prințesa Diana

judecator

Judecătorul care a devenit vedetă pe internet. Ce verdicte a dat

Atentat sinucigaș în Afganistan. Sunt cinci morţi şi zeci de răniţi

Mărturia unui terorist arestat în Barcelona. Detalii necunoscute despre atentatul pregătit inițial