Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cuplul Obama, invitat la tango in timpul dineului oferit de presedintele Argentinei. Cum s-a descurcat presedintele. VIDEO

Embed:

Presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle s-au lasat antrenati intr-un tango argentinian cu parteneri diferiti in timpul dineului oferit miercuri de seful statului argentinian Mauricio Macri, potrivit agentiilor internationale de presa.

Obama a sovait un pic inainte de a da curs invitatiei lansate de dansatoarea Mora Godoy, dar a revenit rapid asupra deciziei si a facut cativa pasi de tango alaturi de partenera sa. In acest timp, Michelle Obama si-a exersat talentele alaturi de dansatorul de tango argentinian José Lugones.

Presedintele american 'mi-a spus ca nu stie cum sa danseze (tango), i-am spus ca trebuie doar sa ma urmeze', a relatat ulterior Mora Godoy. 'Mi-a zis 'Ok' si a inceput sa danseze. In cele din urma, eu am fost cea care l-am urmat pentru ca este un foarte bun dansator', a marturisit dansatoarea pentru ziarul argentinian La Nacion.

Inaintea dineului cu presedintele Mauricio Macri la centrul cultural Kirchner, Barack Obama a rostit un scurt discurs in care l-a citat pe scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, potrivit caruia 'in aceasta tara avem dreptul inviolabil la speranta'.

Presedintele Obama a inceput joi a doua si ultima zi a vizitei sale in Argentina, care a coincis cu actiunile de comemorare ocazionate de implinirea a 40 de ani de la lovitura de stat din 1976.

 

Watch President Obama dance the tango after accepting an invitation during a state dinner in his honor in Buenos Aires, Argentina.

Posted by NBC News on Wednesday, March 23, 2016

 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 24 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Barack Obama, Michelle Obama, Cuba, tango,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed