Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un sobolan urias ar fi fost capturat la subsolul unui bloc de apartamente din Londra. Cum arata rozatoarea in realitate

Londra

Un sobolan "urias", capturat in subsolul unui bloc de apartamente din Hackney, nord-estul Londrei, a ajuns viral pe internet din cauza dimensiunilor sale. In realitate, imaginea se bazeaza pe o iluzie optica.

Imaginea unui sobolan urias a facut inconjurul lumii, dupa ce un barbat din Marea Britanie a declarat ca a capturat probabil cel mai mare sobolan din lume.

Potrivit The Guardian, imaginea nu este reala, iar persoana din imagine s-a folosit de o iluzie optica extrem de simpla: a apropiat rozatoarea de camera foto cu ajutorul unui bat, astfel incat sa para mai mare decat este cu adevarat.

 

Agentia de presa SWSN care a comercializat imaginea sustine ca nu a stiut de trucul folosit de fotograf, drept urmare, fotografia a ajuns virala in mai multe publicatii.

Asociatia britanica pentru controlul rozatoarelor confirma ca numarul rozatoarelor a crescut in ultimii ani pentru ca otravurile cumparate de oameni din magazine sunt ineficiente. Exista temeri conform carora populatia de sobolani ar fi ajuns la 160 de milioane de exemplare.

Iata inca un exemplu care ilustreaza perfect iluzia optica:

 

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: sobolani, Londra, cartier, rozatoare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed