Patania prin care a trecut un britanic, dupa ce s-a "intalnit" in cada cu un paianjen urias. FOTO

Ultimul update: Marti 02 Februarie 2016 07:09
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2016 15:58
Categorie: Bizar
paianjen

Intors de la serviciu, Lewis Brown a vrut sa intre in dus cand a vazut un paianjen gigantic plimbandu-se nestingherit prin cada.

Vineri, in jurul orei 22, Lewis a tras o spaima pe cinste cand s-a "intalnit" in baie cu o specie de paianjen gigant. Omul a incercat sa striveasca insecta cu dopul de la scurgerea cazii, iar apoi i-a facut o poza pe care a postat-o pe Facebook pentru a-si intreba prietenii cum sa scape de arahnida. Acestia nu i-au oferit sfaturi prea bune.

“La inceput am crezut ca este de plastic. Cand m-am uitat mai aproape, chiar parea ireal, din cauza marimii.” a declarat omul, crezand initial ca cineva i-a facut o farsa.

Vazand ca insecta nu murise, Lewis si-a luat inima in dinti pentru o a doua incercare: “M-am aruncat cu tot corpul ca sa prind insecta cu un prosop. Sper ca nu am omorat-o, ci doar am strivit-o. Bineinteles ca nu am desfacut prosopul, am iesit afara si l-am aruncat la un cos de pe strada. Un sacrificiu pe care am fost dispus sa il fac.”

paianjen Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Mirror

Socul trait de un muzician dupa ce vioara lui a inceput sa cante singura, pe intuneric. Ce a descoperit cand s-a apropiat

Socul trait de un muzician dupa ce vioara lui a inceput sa cante singura, pe intuneric. Ce a descoperit cand s-a apropiat

Leslie Kahn

O femeie blocată 3 ore într-o piscină a fost salvată de Facebook

Bancomat furat cu motostivuitorul, în SUA. Imagini de pe camera de supraveghere

Groapă uriasă formată în stradă chiar în fața unui motociclist. Ce s-a întâmplat

Thailanda

Ce creatură de 3 metri a găsit o femeie sub patul copilului său. VIDEO

O femeie cu un singur picior participă la celebrul concurs Miss Bumbum

Trista poveste a unui câine care stă de 10 ani la mormântul stăpânului său