Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Si-a inchiriat casa si s-a ingrozit cand a primit un apel de la vecini. Ce a gasit o tanara din Londra in apartamentul sau

Londra

Christina McQuillan, un designer din Londra, si-a inchiriat locuinta prin Airbnb pentru noaptea de Revelion. Nu a avut parte de o noapte linistita insa, intrucat la scurt timp a primit un apel de la vecinii sai.

Ea a fost avertizata ca pe strada in care se afla apartamentul ei se afla zeci de persoane si ca in apartamentul sau are loc o mare petrecere.

“A fost groaznic. Eu si partenerul meu ne-am dus acasa si am gasit sute de oameni pe strada. In momentul in care am intrat in casa si i-am zis chiriasei sa opreasca petrecerea, aceasta a ras si mi-a spus ca nu are de gand sa faca asta.”

De parca petrecerea nu ar fi fost de ajuns, prietenul proprietarei a ramas fara cuvinte cand a ajuns in dormitor: “Partenerul meu a decis sa le opreasca curentul si cand a ajuns in dormitor a constatat ca are loc o orgie”.

Christina a facut apoi o plangere companiei Airbnb, care a declarat ca va suporta costurile distrugerilor, potrivit theguardian.com.

 

Sursa: Guardian, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Airbnb, casa, locuinta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed