Si-a inchiriat casa si s-a ingrozit cand a primit un apel de la vecini. Ce a gasit o tanara din Londra in apartamentul sau

Ultimul update: Vineri 08 Ianuarie 2016 07:08
Data publicarii: Marti 05 Ianuarie 2016 14:00
Categorie: Bizar
Londra

Christina McQuillan, un designer din Londra, si-a inchiriat locuinta prin Airbnb pentru noaptea de Revelion. Nu a avut parte de o noapte linistita insa, intrucat la scurt timp a primit un apel de la vecinii sai.

Ea a fost avertizata ca pe strada in care se afla apartamentul ei se afla zeci de persoane si ca in apartamentul sau are loc o mare petrecere.

“A fost groaznic. Eu si partenerul meu ne-am dus acasa si am gasit sute de oameni pe strada. In momentul in care am intrat in casa si i-am zis chiriasei sa opreasca petrecerea, aceasta a ras si mi-a spus ca nu are de gand sa faca asta.”

De parca petrecerea nu ar fi fost de ajuns, prietenul proprietarei a ramas fara cuvinte cand a ajuns in dormitor: “Partenerul meu a decis sa le opreasca curentul si cand a ajuns in dormitor a constatat ca are loc o orgie”.

Christina a facut apoi o plangere companiei Airbnb, care a declarat ca va suporta costurile distrugerilor, potrivit theguardian.com.

Londra Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Guardian

Au inchiriat rochii de mii de euro si s-au pregatit pentru o noapte de gala. Tinutele doamnelor pentru un Revelion de 5 stele

Au inchiriat rochii de mii de euro si s-au pregatit pentru o noapte de gala. Tinutele doamnelor pentru un Revelion de 5 stele

camion

Un şofer de camion american a reuşit performanţa să rămână atârnat cu cabină la cinci metri deasupra solului

Român condamnat în Marea Britanie pentru pedofilie. Cum l-a prins Poliția

O femeie blocată 3 ore într-o piscină a fost salvată de Facebook

bancomat furat

Bancomat furat cu motostivuitorul, în SUA. Imagini de pe camera de supraveghere

Groapă uriasă formată în stradă chiar în fața unui motociclist. Ce s-a întâmplat

Ce creatură de 3 metri a găsit o femeie sub patul copilului său. VIDEO