Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cosmarul trait o femeie dupa ce s-a dus la salon sa-si vopseasca parul alb. Indicatia pe care coafeza a ignorat-o

Chemese Armstrong

O tanara a trecut printr-un adevarat cosmar cand a facut o reactie alergica la vopseaua de par, iar fata i s-a umflat foarte tare si nu a putut deschide deloc ochii timp de doua zile.

Dupa ce a fost la salon, unde isi facuse programare pentru a-si vopsi parul alb, Chemese Armstrong a facut o reactie alergica extrem de violenta: i s-a umflat foarte tare chipul si a inceput sa aiba mancarimi insuportabile. S-a dus de urgenta la medic, care a tinut-o sub observatie in permanenta, pentru ca se temea ca femeia sa nu aiba si probleme cu respiratia, relateaza The Sun.

Chemese Armstrong, care are un blog, a povestit experienta cumplita prin care a trecut celor care o urmaresc. Stiind ca este alergica la una din substantele continute de vopseaua chimica, ea a folosit mereu colorant natural pe baza de henna. Dar, se pare ca ultima data la salon indicatia ei a fost ignorata, iar coafeza a adaugat si un colorant chimic la henna.

Femeia de 35 de ani a simtit primele simptome la cateva zeci de minute dupa vizita la salon: "Am inceput sa am dureri cumplite, arsuri si mancarimi insuportabile, iar toata fata s-a umflat atat de tare incat eram de nerecunoscut. Cel mai infricosator a fost ca s-au umflat si ochii si nu i-am mai putut deschide timp de doua zile."

Chemese Armstrong a lipsit de la serviciu o saptamana intreaga din cauza acestui incident.

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 19 Martie 2016
Citeste mai multe despre: vopsea de par, alergie, reactii alergice,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed