Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Partia Teleschi Feleacu deschide sezonul oficial de iarna

partie

Astazi, 5 ianuarie 2015, Partia Teleschi Feleacu isi deschide portile pentru iubitorii de schi si snowboard. Administratorii au amenajat partia astfel incat toti clujenii sa se bucure de conditii optime pentru practicarea sporturilor de iarna.

Programul partiei este cel cu care clujenii sunt deja obisnuiti de anul trecut. Partia este deschisa in fiecare zi a saptamanii pana la ora 22:00, diferite fiind doar orele de deschidere.

Astfel, de marti pana joi, partia se deschide la ora 16:00, in zilele de weekend este disponibila inca de dimineata de la 10:00, iar vinerea de la ora 14:00. Saptamana incepe cu o zi in care partia este preparata dupa aglomeratia din weekend, asa incat lunea se deschide doar la 18:00.

Si preturile au ramas aceleasi de anul trecut: 4 lei fiecare urcare si reduceri pentru pachete cu mai multe urcari: 35 de lei – 10 urcari, 50 de lei – 15 urcari, 60 de lei – 20 de urcari.

Centrul de inchirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarna echipament complet de schi si snowboard la pretul de 30 de lei/zi. La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot ”reface” cu un afterski la barul pensiunii. Si partia de incepatori este amenajata si isi asteapta “elevii”. O urcare cu ”baby-lift”-ul costa 1 leu.

SnowPark-ul este inca in curs de amenajare și se va redeschide in cursul saptamanii. Reamintim ca accesul in cadrul SnowPark-ului este permis doar cu casca de protectie si protectie de spate.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, partie, Feleac, program,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed