Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Legendarul TIESTO, primul headliner UNTOLD 2016

Embed:

UNTOLD 2016, 4 zile de festival, 5 Regi ai genului electronic-dance-music. Primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016 este legendarul TIESTO.

Dupa o prima editie catalogata de fani drept cea mai intensa experienta traita vreodata in Romania, UNTOLD creste standardele pentru edita a doua in primul rand la capitolul artisti.

In 2016, preferintele fanilor sunt pe primul loc, iar topul realizat de acestia in perioada de pre-inregistrare prinde acum contur si devine realitate. Cele 4 zile de festival vor aduce 5 headlineri EDM, 5 dintre cei mai doriti artisti de catre publicul din Romania si in special, de catre publicul UNTOLD.

In plus, ne propunem sa crestem nivelul la toate capitolele si scenele din festival, iar in ceea ce priveste artistii invitati, pe main-stage, pe langa artistii EDM vom avea in timpul zilei si live acts cu artisti aflati in topul preferintelor fanilor UNTOLD.

Tiesto, primul headliner anuntat pentru UNTOLD 2016 este unul dintre primele si cele mai puternice nume ale genului, iar in perioada urmatoare se vor alatura si ceilalti 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenti in vara la Cluj-Napoca, precum si alti artisti din line-up.

TIESTO a fost desemnat de-a lungul carierei sale Cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de catre Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o data cu scena care l-a consacrat, pornind initial de la trance, popularitatea lui continua sa creasca de la an la an si pe piata mainstream, pop, EDM, progressive trance.

In prezent, TIESTO este prezent la toate marile festivaluri de muzica si are colaborari cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend si multi altii. The best night in the world e promisiunea pe care le-o face fanilor care participa la showurile lui, inca de la inceputul carierei sale si pana astazi, dupa 22 de ani.

Primele abonamente pentru UNTOLD 2016 s-au pus in vanzare in urma cu trei luni, iar pana in prezent peste 26.000 de fani si-au achizitionat abonament, fara sa cunoasca line-up-ul festivalului.

Pe siteul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de Abonamente din categoria PreSale la pretul de 300 lei + taxe si un numar limitat de Abonamente VIP la pretul de 500 lei + taxe, ambele in varianta printed at home sau prin reteaua Eventim. Ulterior vor fi disponibile si bilete de o zi insa numarul acestora va fi limitat.

UNTOLD, senzatia muzicala a verii in Romania, transforma orasul Cluj-Napoca in destinatia de vacanta preferata a tuturor intre 4-7 august 2016 cu peste 100 de ore de muzica hot, cele mai mari nume din topurile muzicale internationale si experiente inedite.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, UNTOLD, artisti, bilete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed