Viteza excesiva a bagat in spital 5 tineri din Timis. Cum au reusit sa se rastoarne de mai multe ori cu masina

Ultimul update: Marti 12 Ianuarie 2016 07:13
Data publicarii: Sambata 09 Ianuarie 2016 07:45
Categorie: Actualitate

Cinci tineri din Timis au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de mai multe ori. Soferul in varsta de 35 de ani venea spre Timisoara cu mai multi prieteni. La intrarea in oras, a lovit bordura unui sens giratoriu.

Martor: "Erau cinci in masina si sticle, eu stiu, n-a fost atent, se zice ca in sensul asta multe accidente au fost. Ca vii tare din colo si odata-i sensul."

Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul a zburat pe un camp. Martorii spun ca intersectia in care s-a intamplat totul era slab luminata, iar vizibilitatea era redusa din cauza cetii.

Soferul si inca un pasager au suferit rani grave la cap si la piept, iar ceilalti trei raniti sunt in stare stabila. Toti au fost transportati de urgenta la spital. In masina s-au gasit si mai multe sticle cu vin. Politistii au deschis o ancheta.

Sperietura teribila pentru un sofer si familia sa. Masina in care se aflau a cazut intr-un canal dupa ce a derapat pe polei

Sperietura teribila pentru un sofer si familia sa. Masina in care se aflau a cazut intr-un canal dupa ce a derapat pe polei

turista

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă

Incendiu de vegetaţie în Parcul Natural Văcăreşti

25 de sirieni şi trei călăuze bulgare, depistaţi la frontieră. Unde voiau să ajungă

acc a2

Blocaj pe A2, după ce un șofer băut a intrat în două autovehicule

Tânără de 23 de ani, la spital după ce s-a rănit în timp ce se dădea pe tiroliană

Reglementările care i-ar putea lăsa fără bunuri pe cei care se îmbogăţesc prin fraude