Traian Basescu implineste astazi 62 de ani. Cum a petrecut de ziua sa in trecut

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, varsta de 62 de ani, pana la acest moment nefiind anuntat un program public al sefului statului pentru ziua de 4 noiembrie.

Anii trecuti, Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie, s-a intalnit si cu apropiati din mediul politic, uneori cu o zi in avans sau a avut program public.

In 2012, presedintele Basescu a postat pe Facebook, in 5 noiembrie, un mesaj video in care le multumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. "Vreau sa multumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de nastere. Fie ca au facut-o pe Facebook, fie ca au facut-o pe Internet, fie ca au facut-o prin mesaje lasate la cabinet. M-a impresionat numarul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri si 4.000 de mesaje. In afara acestora, au fost foarte multi care au simtit nevoia sa-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasa", a spus Traian Basescu in mesajul video. In seara zilei de 3 noiembrie 2012, presedintele se afla la Castelul Foisor, unde urma sa isi sarbatoreasca ziua de nastere si unde sosisera si lideri PDL, intre care Anca Boagiu si Adriean Videanu.

In 3 noiembrie 2011, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu parlamentarii din majoritatea guvernamentala de la acel moment, la eveniment participand si premierul de atunci Emil Boc. "Nu e nicio intalnire politica, este joi, iar maine (vineri - n.r.) parlamentarii pleaca, sunt acasa si am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar de vin, ca buni, rai, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus atunci Basescu, la sosirea la Vila Lac. Intrebat de jurnalisti ce isi doreste de ziua sa de nastere, seful statului a raspuns: "Liniste". "Imi doresc liniste, mi-o iau singur: maine nu vin la serviciu", a adaugat Basescu. Tot in 3 noiembrie, presedintele a oferit, inainte de a se intalni cu delegatia FMI, cate o cupa cu sampanie si o felie de tort jurnalistilor acreditati la Presedintie.

In 4 noiembrie 2010, seful statului a fost la Palatul Victoria, unde a discutat peste doua ore cu Emil Boc si Marko Bela despre decizia CC privind asumarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei. Ulterior, Basescu fost prezent in emisiuni la RRA si la B1 Tv.

Citește și
traian basescu
Basescu: E nepermis ca o tara ca Romania sa nu-si poata asigura 100% hrana de care are nevoie
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

In 4 noiembrie 2009, in plina campanie pentru prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua la un restaurant din centrul Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale. Membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere la sediul de campanie, cu un tort pe care era scris "La multi ani!" si "58%", aluzie la varsta implinita si la eventualele procente la alegeri. Intrucat presedintele nu a mers la sediul de campanie, tortul din ciocolata si acoperit cu glazura de culoare portocalie a fost mancat de cei prezenti. In aceeasi zi, seful statului a facut deplasari in Arges, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, in Teleorman, la Rosiori de Vede, unde a avut o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale si la Alexandria, unde a participat la un miting electoral. Seful statului s-a intalnit, de asemenea, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai crescatorilor de taurine.

In 2008, Basescu nu a avut niciun program public de ziua sa de nastere.

In 2007, 4 noiembrie a fost intr-o duminica, iar Traian Basescu a facut, la Palatul Cotroceni, o analiza a situatiei cetatenilor romani din Italia.

In 2006, presedintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei impreuna cu familia si a fost vizitat si de unii lideri ai PD.

In 2005, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila de protocol din statiunea Neptun.

Traian Basescu se afla, in 4 noiembrie 2004, in campanie electorala.

Seful statului s-a nascut in 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oras Murfatlar, din judetul Constanta.

 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
"Gradinita de acasa". Traian Basescu a postat fotografii pe Facebook din gradina sa de legume

Presedintele Traian Basescu a postat, marti seara, pe pagina sa de pe Facebook mai multe fotografii, din luna august, in care se afla cu sotia sa in gradina de legume.

Basescu: E nepermis ca o tara ca Romania sa nu-si poata asigura 100% hrana de care are nevoie
Basescu: E nepermis ca o tara ca Romania sa nu-si poata asigura 100% hrana de care are nevoie

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, ca politicul trebuie sa-si asume o strategie pentru agricultura, ce ar putea avea ca obiectiv chiar reducerea "pana la eliminare" a importurilor.

Gluma lui Traian Basescu despre iesirea din politica:
Gluma lui Traian Basescu despre iesirea din politica: "Doar cu picioarele inainte, ca Iliescu"

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani", transmisa de ProTV, ce va face dupa ce i se termina mandatul de presedinte, seful statului raspunzand, in gluma, ca va iesi din politica "doar cu picioarele inainte".

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.