Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O haina de blana in schimbul unui teren de un sfert de milion de euro. O judecatoare din Sinaia ar putea ajunge dupa gratii

Embed:

O judecatoare de la Judecatoria Sinaia este acuzata de procurorii DNA ca a luat mita o haina de blana de cateva sute de euro ca sa dea o solutie favorabila intr-un proces civil.

Cel care i-ar fi facut acest cadou si care a beneficiat apoi de hotararea judecatoreasca este fostul sef al politiei Sinaia, cercetat si el pentru fapte de coruptie. Sinaia a pierdut, spun procurorii, 220.000de euro prin acest aranjament.

Procurorii DNA sustin ca judecatoarea Ruxandra Popescu ar fi dat castig de cauza unor oameni de afaceri care cereau primariei Sinaia sa le vanda un teren. Tranzactia s-a realizat in baza deciziei date de judecatoare. Procurorii sustin ca rasplata acestui serviciu a fost o haina de blana de 500 de euro pe care magistratul ar fi primit-o de la seful de atunci al politiei Sinaia, Marin Tudorica.

Politistul era si el interesat de terenul cu pricina pentru ca ulterior, spun anchetatori, a dezvoltat acolo un ansamblu rezidential. Acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, judecatoarea Ruxandra Popescu ar putea fi arestata preventiv in aceasta seara, de colegii ei de la Curtea de Apel Ploiesti.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Sinaia, DNA, judecatoare, teren, haian blana,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed